Schimbă linia destinului printr-o simplă operație

Apropo.ro / 18.07.2013, 11:00
În lumea modernă, operația chirurgicală prin care modifici linis destinului se crede că ar avea și un efect benefic.

Vorbim din nou de japonezi cărora le-a trecut prin minte să-și schimbe linia destinului, din palmă, mult mai ușor. Printr-o operație chirurgicală.

Mulți sunt convinși că liniile din palmă vorbesc despre destinul omului. Asiaticii, în speță, fac coadă la ușile cabinetelor care ghicesc în palmă, iar, mai nou, pentru a lungi liniile (de viață, noroc, dragoste, sănătate) chirurgical.

palma

Operația presupune modificarea a între cinci și zece linii din palmă, după cum dorește clientul, durează până la un sfert de oră și poate costa și peste 1.000 de dolari. Acolo unde este lipsă o anume linie, la dorința clientului aceasta se creează.

Intervenția chirurgicală presupune mici incizii ce vin să continue liniile din palmă folosindu-se un scapel electric ce arde pielea și astfel, liniile rezistă mai bine în timp.

Bărbații care vin să facă o asemenea intervenție vor să aibă mai mult noroc la bani, iar femeile sunt mai mult interesate de dragoste și relații.

palma

Se poate ca aceste operații să-ți schimbe destinul? Unul dintre doctorii care lucrează într-o clinică de specialitate declară că nu este foarte sigur de asta, însă crede că pacienții ar putea avea efectul placebo. Dacă tu crezi că îți va merge bine într-un anume domeniu, atunci o minune se poate întâmpla….