Schimbare totală de look pentru Giulia, vezi aici cum arată acum!

De: Mia Nicolescu / 19.10.2012, 09:04
Schimbare totală de look pentru Giulia, vezi aici cum arată acum!
"Plănuiam această schimbare de ceva vreme, acum am simțit că este momentul", a declarat Giulia. Vezi despre ce este vorba!

Proaspăta mămică Giulia Anghelescu s-a aflat aseară la deschiderea unui nou magazin din centrul Bucureștiului, ocazie cu care a afișat un nou look cu care a reușit să îi surprindă pe toți cei prezenți.

Cunoscută în rândul publicului ca fiind o brunetă veritabilă, Giulia, consiliată de către echipa ei, a decis că este momentul pentru o schimbare radicală de imagine. La curent cu cele mai noi trenduri în materie de hair styling, cântăreața a devenit o blondă veritabilă.

„Plănuiam această schimbare de ceva vreme, acum am simțit că este momentul să fac asta! Îmi place să mă joc cu felul în care arăt pentru că așa nu mă plictisesc niciodată”, a declarat artista.

Giulia Anghelescu

Îmbrăcată lejer, cu o rochie neagră și o geacă de piele, Giulia și-a accesorizat ținuta cu un plic negru și câteva brățări, iar succesul a fost garantat. Aflată în pragul lansării unui nou single, Giulia își pregătește cu mare atenție fiecare pas în ceea ce ­privește imaginea ei.