Schimbări dramatice în “Soţia perfectă”

De: Mioara Tronaru / 26.04.2014, 08:00
Schimbări dramatice în “Soţia perfectă”
Episodul 15 din sezonul 5 al serialului “Soţia perfectă” va fi difuzat la Diva Universal duminică, 27 aprilie, la ora 21:00.

La foarte scurtă vreme după premiera în SUA a scenelor care au făcut valuri în presa din întreaga lume, Diva Universal difuzează exclusiv şi în premieră, duminică, 27 aprilie, la ora 21:00, episodul cu numărul 15 din sezonul 5 al serialului “Soţia perfectă”. Un episod cu totul ieşit din comun, care nu trebuie ratat, pentru că vom asista la întâmplări dramatice, neaşteptate, care vor schimba destinele personajelor.

În acest episod special, intitulat Dramatics, Your Honor, Alicia (Julianna Margulies) şi-l ia ca avocat pe Cary (Matt Czuchry), după ce Nelson Dubeck (Eric Bogosian) o târăşte în investigaţia lui de fraudă electorală. În acelaşi timp, Will (Josh Charles) apără un bărbat acuzat de crimă şi se confruntă cu un nou procuror, iar Kalinda (Archie Panjabi) are din nou îndoieli în ceea ce priveşte viitorul său la Lockhart Gardner.

“Soţia perfectă” (The Good Wife) o are ca protagonistă pe câştigătoarea premiilor Emmy şi Globul de Aur, Julianna Margulies, în rolul Aliciei Florrick, soţie şi mamă care se străduieşte să menţină controlul asupra vieţii personale şi profesionale, după ce soţul ei, Peter (Chris Noth), a fost implicat într-un scandal sexual şi de corupţie publică.