Schimbări radicale! Ce face şi cum arată acum Ioana Petrescu, fost ministru de Finanţe în Guvernul Ponta

De: Cătălina Matei / 10.03.2017, 11:24
Schimbări radicale! Ce face şi cum arată acum Ioana Petrescu, fost ministru de Finanţe în Guvernul Ponta
Ioana Petrescu era o tânără necunoscută în primăvara lui 2014, când Victor Ponta a numit-o ministru al Finanţelor. Tânăra lucra de un an pentru Guvern, venită direct din SUA, unde era profesor de economie la Universitatea Maryland.

Ioana Petrescu are acum un blog unde comentează deciziile economice ale autorităţilor de la noi, are mai multe proiecte şi este expert în cadrul unei mari companii de consultanţă.

Pe pagina personală, Ioana Petrescu se caracterizează astfel:  „Sunt fost ministru de Finante al României si profesor de economie. Am urmat cursurile masteratului şi doctoratului Universităţii Harvard, S.U.A. În anii de studii şi, mai apoi, în mediul de lucru, mi-am dobândit specializările în finanţe publice, economiile ţărilor emergente şi în curs de dezvoltare şi securitate naţională. Cred în măsuri pro business, în creştere economică sustenabilă şi viziune pe termen lung.”

Ioana Petrescu s-a transformat şi din punct de vedere estetic. Tânăra este acum o divă, mereu coafată, machiată, purtând bijuterii şi ţinute elegante, după cum se poate observa în galeria de mai jos.

Transformare spectaculoasă! Cu arată acum fosta şefă de la Finanţe, Ioana Petrescu