Schumacher: „Regret ca am lasat Rapidul pentru China!” (Sport Magazin)

Apropo.ro / 12.01.2009, 21:57
Schumacher:
Fostul coordonator de joc al Rapidului, Constantin Schumacher, a vorbit despre plecarea sa din Giulesti in China, scrie Sport Magazin.

SportM: Schumi, cum a fost anul 2008 pentru tine?
Constantin Schumacher: Nu a fost unul prea reusit. Abia in a doua parte a anului mi-am gasit o echipa la care sa-mi doresc si eu sa joc si am semnat pentru International Curtea de Arges. Sper sa-mi duc la bun sfarsit acest contract si ma gandesc sa fac urmatorul pas, cel spre antrenorat.

SportM: Te-ai intors in Arges, esti din nou acasa.
Schumacher: Am fost cativa ani buni in China sau Ucraina, foarte departe de casa, iar acest lucru mi-a lipsit. Acum sunt langa familia mea, iar acest lucru este cel mai important pentru mine.

SportM: Nu e un pas inapoi acest transfer in liga secunda?
Schumacher: Tinand cont ca am jucat atatia ani la un nivel foarte inalt, se poate spune ca este un pas inapoi. Dar aici sunt planuri mari si se doreste promovarea, si as vrea sa pun si eu umarul la indeplinirea obiectivului. In ultimele sase meciuri din tur am obtinut sase victorii, sper sa continuam pe aceeasi linie si in primavara.

SportM: In iarna anului 2003 ai plecat de la Rapid in China, cum privesti acum acea mutare?
Schumacher: Din punct de vedere material, mi-a fost foarte bine, si era normal sa ma gandesc la acest aspect, pentru ca trebuia sa asigur viitorul familiei mele. Analizind acum si vazind cum a evoluat fotbalul, sincer, imi pare rau ca am plecat de la Rapid in 2003. Cred ca puteam sa dau mult mai mult, atat la echipa nationala, cat si la Rapid, si puteam sa-mi gasesc un club in Europa la care sa plec. Alegerea a fost facuta, anii au trecut si este imposibil sa mai dam timpul inapoi acum.

Citeste interviul complet cu Constantin Schumacher, pe Sportmagazin.ro.

Foto: MediafaxFoto
Â