Schumacher si Capriati – cei mai buni

Apropo.ro / 21.12.2001, 08:44
Schumacher si Capriati - cei mai buni
Asociatia Internationala a Presei Sportive a inmanat, joi, trofeele pentru cei mai buni sportivi ai anului 2001 pilotului german de Formula 1 Michael Schumacher si jucatoarei americane de tenis Jennifer Capriati, informeaza AFP. Schumacher, care detine patru titluri de campion mondial i-a

Asociatia Internationala a Presei Sportive a inmanat, joi, trofeele pentru cei mai buni sportivi ai anului 2001 pilotului german de Formula 1 Michael Schumacher si jucatoarei americane de tenis Jennifer Capriati, informeaza AFP.

Schumacher, care detine patru titluri de campion mondial i-a devansat pe inotatorul australian Ian Thorpe si pe ciclistul american Lance Amstrong. Jennifer Capriati, care a cistigat in acest an turneele de Mare Slam Australian Open si Roland-Garros, a fost urmata in clasamentul celor mai bune sportive ale anului de atleta americana Stacey Dragila si de gimnasta rusa Svetalana Horkina.

Cea mai buna echipa a anului a fost alesa formatia germana Bayern Munchen, cistigatoare a Ligii Campionilor. Pe urmatoarele locuri s-au clasat selectionata de hochei pe gheata a Cehiei si echipa engleza de fotbal FC Liverpool.

Campionatele Mondiale de atletism in aer liber de la Edmonton au fost desemnate competitia cu cea mai buna organizare a serviciilor pentru mass-media, fiind urmate de tragerea la sorti a grupelor Cupei Mondiale din 2002, de la Busan si de Campionatele Mondiale de schi nordic de la Lahti (Finlanda).
Sursa: www.mediafax.ro