Schumacher, sofer de taxi

Apropo.ro / 12.12.2007, 10:50
Schumacher, sofer de taxi
Germanul Michael Schumacher a trecut la volanul unui taxi, in locul soferului, pentru a ajunge in timp util la aeroport si... a reusit.

Germanul Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, a trecut la volanul unui taxi in locul soferului pentru a merge la aeroport si a reusit sa ajunga la timp, informeaza presa germana de marti.

Soferul de taxi Tuncer Yilmaz a declarat pentru cotidianul Abendzeitung ca Schumacher l-a intrebat daca poate sa treaca la volan. "M-am trezit pe scaunul pasagerului, alaturi de Schumi, era incredibil. A facut depasiri incredibile si a rulat cu viteza in toate virajele", a explicat Yilmaz, care a precizat ca Schumacher, in varsta de 38 de ani, era insotit de sotia sa si de cei doi copii.

Pe langa plata cursei, soferul a primit si un bacsis consistent.

Informatia a fost confirmata pentru agentia de informatii sportive SID de purtatorul de cuvant al lui Schumacher, Sabine Kehm.

El a precizat ca familia Schumacher trebuia sa ajunga la aeroportul din Coburg, dupa ce a fost intr-o localitate din apropiere de unde a luat un caine care se numeste Ed.

Schumacher s-a retras din Formula 1 la finalul sezonului 2006.