Schuster: Contra ar putea fi titular cu Alaves

Apropo.ro / 05.02.2006, 14:18
Schuster: Contra ar putea fi titular cu Alaves
Antrenorul echipei Getafe, Bernd Schuster, a declarat ca l-ar putea titulariza pe fundașul Cosmin Contra în partida cu Deportivo Alaves, formație la care internaționalul român a evoluat timp de doua sezoane, în perioada 1999-2001, informeaza El Correo Digital. "Cosmin ar

Antrenorul echipei Getafe, Bernd Schuster, a declarat ca l-ar putea titulariza pe fundașul Cosmin Contra în partida cu Deportivo Alaves, formație la care internaționalul român a evoluat timp de doua sezoane, în perioada 1999-2001, informeaza El Correo Digital.

„Cosmin ar putea juca duminica. Este foarte bine pregatit și are multa pofta de joc. Ținând cont de calitatea și de experiența sa, postul de fundaș dreapta trebuie sa fie al lui. Sa vedem daca îl poate recupera”, a afirmat tehnicianul german.

Getafe va întâlni, duminica, pe teren propriu, formația Deportivo Alaves, în etapa a XXII-a a campionatului Spaniei.

Cosmin Contra, care susține ca la Alaves a petrecut cele mai bune momente din cariera, nu a mai evoluat în campionat pentru Getafe din etapa a XVIII-a, dar ar putea reveni împotriva primei formații la care a evoluat în strainatate. Deportivo Alaves l-a transferat pe Contra la începutul sezonului 1999-2000, de la Dinamo. Ulterior, fundașul român a mai evoluat la AC Milan (2001-2002) și Atletico Madrid (2002-2004). Apoi, gruparea spaniola, cu care se afla și în prezent sub contract, l-a împrumutat, pe rând, la West Bromwich Albion, Poli Timișoara, iar acum la Getafe, unde este coechipier cu Gheorghe Craioveanu.

Mediafax