Scooby Doo Live Show revine la Sala Palatului din București, pe 20 martie 2015

De: Carmen Ulian / 22.10.2014, 09:00
Scooby Doo Live Show revine la Sala Palatului din București, pe 20 martie 2015
Show-ul live "Scooby Doo și Misterul Piramidei" revine, la cererea publicului, pe scena Sălii Palatului din București, pe 20 martie 2015, informează Phoenix Entertainment.

După succesul celor patru reprezentații din acest an, show-ul live „Scooby Doo și Misterul Piramidei” revine la cererea publicului la București.

„Scooby-Doo și Misterul Piramidei”, o producție a Warner Bros., îi așteaptă pe toți spectatorii să deslușească alături de Scooby, Freddy, Velma, Shaggy și Daphne enigmele din Egipt.

Cu o audiență de peste 12.000 de oameni la spectacolele susținute în februarie 2014, cel mai cunoscut și mai iubit erou canin din lumea desenelor animate, Scooby-Doo, va porni într-o nouă călătorie până în îndepărtatul și toridul Egipt pentru a lua parte la o nouă aventură. Scooby nu va fi singur, ci însoțit de prietenii săi Shaggy, Fred, Velma și Daphne în încercarea de a descifra misterul piramidei faraonului Hatshepsut. Dar investigația lor nu va fi lipsită de obstacole. Gașca specializată în rezolvarea misterelor va confrunta mumii răuvoitoare și alte capcane amplasate cu atenție de mii de ani în piramida egipteană.

scooby

Potrivit organizatorilor, „Scooby-Doo și Misterul Piramidei” este mai mult decât un show pentru copii, el poate fi gustat și de părinți, întrucât nu reprezintă numai o poveste ruptă din desenele animate, ci o lecție de viață.

Biletele pentru evenimentul „Scooby-Doo și Misterul Piramidei” pot fi cumpărate din rețeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, prin www.eventim.ro, la prețuri variind în funcție de apropierea de scenă:

– categoria VIP – 250 de lei pentru adulți și copii;

– categoria I – 180 de lei pentru adulți și 140 de lei pentru copii,

– -categoria II – 150 de lei pentru adulți și 120 de lei pentru copii,

– -categoria III – 115 lei pentru adulți și 90 de lei pentru copii,

– -categoria IV – 80 de lei pentru adulți și 65 de lei pentru copii.