Scooby Doo revine, alături de starurile WWE

De: Gabriela Voicu / 17.08.2012, 12:00
Scooby Doo revine, alături de starurile WWE
Simpaticul cățel Scooby Doo și gașca sa revin pentru a rezolva un nou caz misterios, alături de superstarurile World Wrestling Entertainment.

Ieri, 16 august, World Wrestling Entertainment Inc. și Warner Bros. Animation au anunțat că vor colabora pentru a realiza un nou film de desene animate din seria „Scooby Doo”.

Starurile WWE, respectiv Triple H, John Cena, Kane, The Miz, Brodus Clay, Santino Marella, Sin Cara și AJ vor apărea în film sub forma unor personaje animate și își vor împrumuta vocile pentru a le da viață.

În producția al cărei nume nu a fost încă stabilit Scooby și Shaggy câștigă bilete la WrestleMania. Ei călătoresc cu Mystery Machine, alături de Velma, Daphne și Fred, către destinația evenimentului, unde apare fantoma unui urs misterios și amenință să strice show-ul. Scooby și prietenii lui fac front comun cu luptatorii WWE pentru a rezolva acest caz.

Proiectul animat va fi lansat în 2014, direct pe Blu-ray, DVD, VOD și download digital.

Scooby Doo și prietenii lui

Franciza Scooby Doo, produsă de Hanna-Barbera, a debutat în 1969, ca desene animate matinale.

Sezonul al treilea al seriei „What’s New, Scooby-Doo?”, intitulat „Wrestle Maniacs”, a fost difuzat în 2005. Atunci, Scooby și prietenii lui s-au deghizat în luptători de wrestling și au încercat să afle cine este „The Titanic Twist”, care bântuia o competiție sportivă.

Primul film pentru marile ecrane, care a îmbinat acțiunea live cu desenele animate, i-a avut în distribuție pe Sarah Michelle Gellar și Freddie Prinze Jr., care s-au căsătorit la câteva luni după lansarea din iunie 2002 a filmului. Ei și-au reluat rolurile Daphne și Fred în 2004, în continuarea producției.

Nu se știe dacă cei doi actori vor reveni în noul film al francizei, a cărui distribuție nu a fost încă anunțată.