Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox sau experienţa de concert ca o petrecere în stilul Great Gatsby

De: Cristiana Trifu / 10.05.2018, 14:00
Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox sau experienţa de concert ca o petrecere în stilul Great Gatsby
În cazul în care oricine crede că a experimentat deja universul muzical în care hiturile pop din zilele noastre sună ca şi cum ar fi fost înregistrate acum mulţi mulţi ani, pe canalul de Youtube Scott Bradlee` s Postmodern Jukebox sau la unul dintre concertele anterioare din Bucureşti, lucrurile nu stau chiar aşa. Cu un colectiv mondial de peste o sută de artişti şi cu piese noi adăugate în fiecare săptămână, şansele ca, la concertul care va avea loc pe 16 mai de la Sala Palatului, să răsune piese auzite deja sunt aproape nule, anunţă organizatorii concertului, Events (www.events.ro ).

Cum e un concert Postmodern Jukebox? E ca o călătorie în timp în anii ’40, ca o petrecere de Anul Nou pe covorul roşu, cu ţinute fermecătoare şi multă energie. E o experienţă de concert dinamică şi interactivă, cu cântăreţi, muzicieni şi dansatori spectaculoşi şi originali, 100% live.

Scott Bradlee` s Postmodern Jukebox nu este o trupă, este un concept muzical în sine. Crezul lor e că nici un spectacol nu seamănă cu celălalt. De fiecare dată fanii interacţionează cu artişti noi, talente incredibile pe care poate nu le-au mai văzut până acum. Cu un catalog considerabil de cântece ce constituie patrimoniul acestui colectiv muzical incredibil, care se înnoieşte de la an la an, pregătirea pentru concert se poate face pe site şi pe Youtube, ascultând toate remake-urile vintage realizate de Postmodern Jukebox.

Şi, pentru a intra desăvârşit în atmosfera glamour a acestui spectacol-experiment, ţinuta elegantă nu este obligatorie, dar foarte recomandată, aşa că o rochie vintage sau accesoriile cu dichis vor transporta spectatorii în mijlocul unei petreceri ca în Great Gatsby.
La o săptămână până la eveniment, biletele pentru concertul trupei Postmodern Jukebox de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 16 mai 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categoriile disponibile sunt: Categoria II – 200 lei, Categoria III – 170 lei, Categoria IV – 140 lei, Categoria V – 120 lei.
Mai multe detalii despre Postmodern Jukebox puteti afla de pe siteul oficial sau canalul de Youtube: http://postmodernjukebox.com/ , https://www.youtube.com/user/ScottBradleeLove.
Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din România, a căror misiune este să aducă entertainmentul cât mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este “de neuitat” iar printre evenimentele care vor rămâne mereu în memoria spectatorilor se numără concertele The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith şi Leonard Cohen, Pink Martini spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation.