„Screech” a intrat iar în belele! Starul din ”Salvaţi de Clopoţel”, într-o stare deplorabilă – FOTO

De: Cătălina Matei / 22.06.2016, 10:41
Actorul Dustin Diamond, "Screech" din serialul de comedie "Saved by the Bell" (Salvaţi de Clopoţel), trebuie să plătească aproximativ 100.000 de dolari statului american Wisconsin.

Diamond apare cu o datorie de 94.000 de dolari pe lista departamentului fiscului statului Wisconsin referitoare la contribuabilii care au o restanţă de cel puţin 5.000 de dolari şi care nu au răspuns multiplelor scrisori şi notificări care le-au fost trimise.

Ţi-l mai aminteşti pe Screech? Cum arată acum starul din „Salvaţi de clopoţel”!

Media locală relatează că cei 94.000 de dolari ar putea reprezenta suma actuală datorată sau o estimare privind o declaraţie fiscală emisă anterior.

Aceasta nu este sigura problemă recentă din viaţa actorului. În luna mai, a apărut în faţa justiţiei după ce a încălcat ordinul de eliberare condiţionată pentru că a fost testat pozitiv cu oxicodonă. Înainte de aceasta, a fost eliberat după ce a ispăşit trei luni de închisoare pentru periclitarea siguranţei persoanelor, în 2014, după o altercaţie într-un bar din Wisconsin. În primul interviu după ce a fost eliberat, Diamond a explicat că nu a făcut altceva decât să îşi apere logodnica, scrie Agerpres.