Scrisoarea unei amante către femeile măritate

Apropo.ro / 30.08.2013, 13:00
În scrisoarea deschisă a unei amante este explicată atracția soților față de o altă femeie decât soția. Ce îi împinge spre trădare...

idatedaily.com a publicat scrisoarea unei amante care a dorit să își spună părerea vis-a-vis de ce înșală un bărbat. Amanta nu a dorit decât să le dea un sfat soțiilor menit să le ajute în căsnicie.

Amanta, care desigur rămâne sub anonimat, își spune că este ceea ce se numește femeia din umbră, cea care distruge familii, sau o nenorocită. În același timp, amanta spune că mai este și un bandaj pentru relație.

Atunci când soțul trece prin perioade dificile, el are nevoie de un bandaj emoțional.

cuplu

Femeia povestește despre faptul că are o relație de 7 ani cu un bărbat pe care îl numește Big Bear. Acesta este căsătorit de 11 ani cu aceeași femeie, are o viață îndestulată, locuință frumoasă și doi copii la școala primară.

Big Bear i-a cumpărat și ei un apartament în apropiere de casa lui.

CELE MAI CIUDATE TRADIȚII SEXUALE!

De-a lungul timpului, femeia nu s-a considerat niciodată ca fiind cealaltă femeie, mai ales că este și prima relație atât de lungă. A avut mereu darul de a transforma lămâile în limonadă!

Astfel amanta și-a dat seama că le poate fi de ajutor soțiilor care uită să mai fie femeia de care bărbatul s-a îndrăgostit la început. Ele trebuie să realizeze ce anume îi determină pe soții lor să le înșele. Amanta spune că probleme se află dincolo de relația sexuală.

Femeia vorbește despre soția lui Big Bear că este o mamă excepțională pentru copii săi, dar o mamă, iubită și un terapeut care lasă de dorit pentru omul de lângă ea.

Bărbații vor ca femeia de alături să le fie mamă, iubită și terapeut. Mamă nu înseamnă femeia care te sufocă, care este băgăcioasă și pisăloagă, ci femeia care îl sprijină necondiționat, care are încredere în el și care îl îngrijește.

cuplu

Soția trebuie să-i fie și iubită….aceea pe care el a cunoscut-o înainte de a se căsători. Soția trebuie să fie și un bun terapeut, sau mai bine spus un bun ascultător. Dar nu să îl asculți în timp ce îți pui bigudiurile, tai ceapa sau calci. Un timp doar pentru doi, de șuetă, cu o muzică pe fundal, un pahar de vin.

În încheierea scrisorii sale, amanta spune că cel mai bun mod de a face o persoană ca ea să dispară este acela ca femeile, iubitele, soțiile să îi asculte sfaturile.

Și încă ceva, totul este valabil în cazul în care căsătoria a fost din dragoste, iar el chiar te iubește. Este important să cunoști motivul pentru care el te-a ales pe tine.