Sculptură în săpun, dresură de căţei şi demonstraţie de majorete, la “Next Star”

De: Cătălina Matei / 15.03.2017, 11:55
Sculptură în săpun, dresură de căţei şi demonstraţie de majorete, la “Next Star”
Dresură de căţei, sculptură în săpun, muzică, dar şi demonstraţie de majorete, joi, 16 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a show-ului “Next Star”, prezentată de Dan Negru şi jurizată de Alina Eremia, Pepe, CRBL şi Dorian Popa. O ediţie în care Pepe va acorda cel de-al doilea Golden Star al sezonului. Cine va fi concurentul care astfel ajunge direct în marea finală, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

În aceeaşi ediţie, vine la “Next Star” Katia, o fetiţă de zece ani, din Cluj, care îşi va interpreta propria compoziţie. De altfel, Katia a compus deja patru piese şi este, astfel, cel mai tânăr compozitor din România. Ce surprize au pregătit pentru ea juratul CRBL şi invitatul serii, Mihai Morar, de la Radio Zu, telespectatorii vor vedea joi, de la ora 20.30.

Tot atunci, Ioana (9 ani) va veni în faţa juraţilor cu o dresură de căţei, iar prietenii ei necuvântători Roco şi Jimmy, care vor urca pe scenă alături de ea, îi vor impresiona pe Alina Eremia, Pepe, CRBL şi Dorian Popa. O altă concurentă a acestei ediţii este Gabi (14 ani, din Bucureşti), care se va prezenta în faţa juriului cu o demonstraţie de sculptură în săpun, după o tehnică originară din Turcia.

Cine sunt ceilalţi concurenţi şi care sunt talentele lor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 16 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie “Next Star”, prezentată de Dan Negru.