Se anunţă un Duel dificil în ”Ultimul Trib”: ”Am fost şi îndrăgostită de el!”

De: Alexandra Necsoiu / 26.10.2018, 13:53
Se anunţă un Duel dificil în ”Ultimul Trib”: ”Am fost şi îndrăgostită de el!”
Roxana Chiperi şi Cosmin Pădureanu au fost nominalizaţi de echipele lor pentru un Duel aseară, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”, însă lupta se anunţă a fi una dificilă, joia viitoare, cu atât mai mult cu cât cei doi adversari au o istorie lungă împreună.

Dacă zecile de zgârieturi şi vânătăi nu au reuşit să o facă să îşi piardă speranţa, Daniela Crudu pare dezarmată după ce a fost nevoită să îşi pună mâna în ghips după accidentarea de la ultima probă de Teritoriu. ”Mă simt foarte prost, n-am mai fost niciodată în postura asta, să nu pot să ajut sau să mă descurc singură”, a spus Daniela, care a mărturisit că a ajuns să aprecieze lucrurile cu adevărat importante în viaţă. ”Mi s-a luat şi carnea de pe spate! Mai bine stăteam în sat acolo la Vula… Săraci, dar sănătoşi, decât bogaţi la vilă, dar să nu poţi să te mişti”, a spus cu amărăciune Daniela Crudu.

Mai mult, câteva simptome noi pentru ea au determinat-o să ceară şi un test de sarcină, motiv de mare veselie printre colegii ei. ”A plecat Paula, dar noi tot şapte suntem! Ne pregătim de botez”, a spus Ionuţ Iftimoaie. ”Cred că sunt gravidă… mi-am făcut socoteala şi din mai multe puncte de vedere, mă simt cu musca pe căciulă! E o veste bună pentru mine, un copil e o binecuvântare! Poate îmi schimbă viaţa. Dacă e fată, ar chema-o Ana, dacă e băiat – Alexandru”, a spus Daniela, în aşteptarea veştilor. 
Pe insula pustie, viaţa grea i-a adus pe Crocodili în pragul epuizării. ”Dacă pierdem încă o dată Teritoriul, eu nu mai rezist iar aici încă o săptămână”, a recunoscut Roxana Chiperi. De partea cealaltă, în satul malgaş, Cameleonii se resimt din cauza accidentărilor şi, chiar dacă au o saltea pe care să doarmă, le vine tot mai greu să o ia de la capăt de la o zi la alta.

În noul joc de Nominalizare, cele trei echipe au intrat deja cu noi strategii pentru a-şi proteja membrii accidentaţi, dar, mai ales, pentru a reuşi să evite să trimită încă un om la duel. Lola, Roxana, Dima şi Daniela au fost cei care au rămas pe margine şi cel mai departe de o probă extrem de dificilă. Concurenţii au avut de trecut prin apă, noroi, s-au căţărat, au săpat în nisip după o minge pentru ca apoi să refacă traseul şi să arunge cu mingea într-un coş suspendat. Echipa sportivilor au pierdut însă Nominalizarea şi au avut de făcut o alegere grea: Roxana Chiperi a fost votată, la cererea sa, şi trimisă la Duel. ”Am o operaţie recentă la genunchiul stâng, teoretic eu nu ar trebui să forţez foarte mult, dar am făcut-o deja”, a spus Roxana, care a resimţit tot mai des dureri.

Singurul vot diferit a fost cel al Roxanei, care l-a nominalizat pe Daniel Chiriţă şi nu doar pentru că nu avea voie să se voteze singură, ci şi pentru că în continuare este numulţumită de modul în care fostul fotbalist se comportă cu toate femeile din echipă. ”E un om care nu acceptă şi nu înţelege multe lucruri”, a spus Roxana, susţinută de Lola şi Nelly, toate fiind supărate că acesta a ajuns chiar să le jignească. ”El de unde să ştie cum să se comporte cu o femeie dacă a fost mereu înconjurat de femei?”, a spus şi Lola. ”Ele trebuie să înţeleagă că ele depind de noi, toate jocurile au fost câştigate de noi”, a ripostat şi Daniel Chiriţă.”Mă rog ca ea să câştige duelul, dar eu nu mai am ce discuta cu ea”, a încheiat sportivul.

În acest timp, Lemurii şi Camelonii au intrat în competiţia pentru jocul de Salvare, la care echipele au avut de scos un cufăr greu de 150 de kilograme din interioriul unei cuşti pe jumătate scufundate în apă, pe care apoi l-au târât printr-un şanţ săpat prin nisip până la capătul traseului. Lemurii au fost cei care au reuşit să treacă primii de labirint, pentru ca apoi să construiască o scară din componentele găsite în interioriul cufărului şi, în final, să câştige proba de Salvare. ”Ionuţ a demonstrat că este un foarte bun căpitan, că poate coordona întreaga echipă”, a spus şi ”cameleonul” Cosmin Pădureanu, cel care şi-a dorit să intre la al doilea duel consecutiv. ”Vreau să fiu primul care scoate şi un Crocodil, şi un Lemur”, a spus acesta, iar colegii i-au respectat dorinţa. 

Victoria a fost cu atât importantă pentru Lemuri, cu cât aceştia se pregăteau să îi pregătească lui Ionuţ Iftimoaie o petrecere pe cinste de ziua lui de naştere, de a doua zi. ”Important e că suntem împreună, că nu avem pe nimeni la duel!”, a spus sărbătoritul. Colegii au amenajat apoi vila cu tot fastul adaptat condiţiilor: cu scoici, flori şi ghirlandă făcută din tricourile galbene. ”S-a emoţionat când a văzut, mai că îi dădeau lacrimile!”, a spus Sorana, încântată că mica lor surpriză a fost apreciată. Iar petrecerea la piscină s-a încins până târziu în noapte, când băieţii au evadat din vila de lux şi s-au făcut pierduţi în noapte.
Săptămâna viitoare, joi, de la ora 20.00, la Antena 1, duelul dintre Roxana şi Cosmin se anunţă unul mult mai emoţional decât de obicei, cu atât mai mult cu cât cei doi au o istorie mai veche.

”Când am început să cochetez cu cascadoria am lucrat cu Cosmin, am fost şi îndrăgostită de el! El îmi ţinea mereu isonul şi pentru mine e mare lucru când găsesc oameni pe frecvenţă cu mine. Iar de atunci a rămas între noi o prietenie foarte frumoasă”, a spus Roxana Chiperi.
Pentru Cosmin însă, care nu a vrut să afle pe cine va avea de înfruntat, adversarul a rămas o surpriză. ”E mai bine aşa, să nu ştiu cu cine sunt, pentru că îmi fac scenarii toată ziua. E mai bine ca voi să rămâneţi acasă să vă odihniţi, iar eu o să le rog pe mama Vula şi pe madam Yvette să meargă cu mine la Duel”, a spus Cosmin Pădureanu.