Se aruncă zarurile pentru semifinala “Chefi la cuţite”

Apropo.ro / 25.06.2018, 11:04
Se aruncă zarurile pentru semifinala “Chefi la cuţite”
Luni seară, de la ora 20:00, Antena 1 va difuza semifinala celui mai iubit show culinar, în urma căreia cei mai talentaţi trei bucătari se vor califica pentru o şansă la marele premiu de 30.000 de Euro. Emoţiile vor da în clocot, căci cei nouă concurenţi care se vor întrece în bucătăria „Chefi la cuţite” vor avea de parcurs trei probe succesive, în urma cărora vor fi eliminaţi rând pe rând. Verdictul le va aduce zâmbetul pe buze doar celor care vor da dovadă de imaginaţie, caracter şi nervi tari, tocmai de aceea toţi îşi vor ascuţi cuţitele pentru testul decisiv al semifinalei.

Drumul până în penultimul punct al competiţiei a fost unul cu multe obstacole pentru chef Florin Dumitrescu, în sezonul de poveste al show-ului. Cu doar o confruntare pe echipe câstigată, mentorul ştrumfilor jedi este convins că cei doi bucătari care îl reprezintă pot condimenta finala, tocmai de aceea are încredere că Bogdan Vandici şi Gabriel Mocanu vor duce tunica albastră şi mai departe. După opt battle-uri şi şapte probe individuale indurate cu brio, cei doi concurenţi vor să îşi ia revanşa şi să demonstreze încă o dată că îşi merită locul în semifinală, dar merită să şi câştige.

La fel de încrezător în oamenii săi este chef Sorin Bontea, ce pariază că cei trei bucătari profesionişti din echipa verde se vor remarca printr-o suită de preparate savuroase. Marlena Botezatu, Cristina Pavel şi Robertino Ţarălungă îşi propun să se dueleze cât mai aprig cu rivalii, motivaţi de prietenia pe care au legat-o în acest concurs: “Suntem o adevărată familie! Dacă nu eram atât de uniţi, nu cred că am fi ajuns atât de departe.”, afirmă aceştia. Chef Scărlătescu, ce şi-a adjudecat cele mai multe battle-uri câştigate în acest sezon, va intra în proba semifinalei şi cu cea mai mare trupă de bucătari. Amedeo Drosu, Mihai Chelaru, Ştefania Manea şi Răzvan Constantin sunt convinşi că abilitatea lor de a se sincroniza şi de a lucra sub presiune îi va ajuta în această fază a concursului, tocmai de aceea îşi doresc o finală care să strălucească în culoarea galbenă.

Din sute, au rămas doar nouă, iar acum cei din cursa către marele titlu de poveste vor afla ce provocări va ascunde penultima etapă a concursului. În opt confruntări pe echipe au demonstrat că sunt luptători, entuziaşti, că pot face spectacol în farfurie, dar şi în afara ei. Luni seară, bucătarii au o ultimă şansă de a demonstra că merită unul din cele trei locuri finale şi o oportunitate de a-i face pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu mândri că au avut încredere în talentul lor culinar. Cine se va califica şi care vor fi cele trei probe consecutive prin care concurenţii semifinalişti vor trece, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări luni, pe 25 iunie, de la 20:00.

Tags: