Se căsătoreşte Simona Halep? Nunta ar urma să aibă loc imediat după Roland Garros

Apropo.ro / 08.04.2015, 16:00
Se căsătoreşte Simona Halep? Nunta ar urma să aibă loc imediat după Roland Garros
Relaţia dintre Simona Halep şi Costa Sponte este aproape să se oficializeze. Nu în showbiz, ci în faţa ofiţerului stării civile. Potrivit cancan.ro fiul lui Teia a cerut-o în căsătorie pe campioana din Constanţa, iar aceasta a acceptat.

Extrem de discretă în ceea ce priveşte viaţa ei privată, Simona Halep se va căsători în scurt timp. Potrivit sursei citate ea a primit deja inelul de logodnă din partea alesului inimii şi a accceptat fără reţineri propunerea. Mai mult, totul pare pe fast-forward, nunta urmând a avea loc mai devreme decât s-ar fi gândit oricine: după Roland Garros, turneul de suflet al sportivei din Constanţa (unde a atins finala în 2014). Dacă se va întâmpla aşa, cei doi vor amâna luna de miere cu aproximativ o lună, pentru că Simona trebuie să se pregătească de Wimbledon.

Naşul de cununie va fi Gheorghe Hagi, cel care i-a fost alături Simonei din punct de vedere moral încă de când făcea primii paşi în tenis. „Regele” este şi un apropiat al lui Teia Sponte, astfel că propunerea celor doi tineri viitori „însurăţei” nu a mirat pe nimeni.

Citeste mai mult aici!