Se caută din nou vedete

Apropo.ro / 08.09.2008, 00:00
Se caută din nou vedete
Show-ul care oferă o şansă unică tinerilor din România debutează pe 14 septembrie Acasă, fiind difuzat în fiecare duminică după-amiază.

La început de toamnă, emisiunea porneşte în căutare de vedete – un băiat şi o fată – care, fără să aibă neapărat studii de actorie, au şansa de a se regăsi pe genericul unei producţii Promance. Gazdele show-ului vor fi Cabral şi Andreea Pătraşcu, care îi vor încuraja pe cei 12 băieţi şi 12 fete să-şi învingă emoţiile.

Mai bine de 1000 de aspiranţi la glorie au venit din toate colţurile ţării pentru preselecţie, iar cei care au convins juriul că merită să meargă mai departe vor intra în competiţie. Sarcina lor va fi dificilă, pentru că vor avea în faţă un juriu format din profesionişti: rectorul UNATC Gelu Colceag şi profesorul universitar Mircea Gheorghiu, care vor fi membrii permanenţi. Aceştia, alături de un al treilea membru, altul în fiecare ediţie, vor acorda note concurenţilor, note ce vor ajuta în final publicul să-l aleagă pe cel mai bun.

Regizorul noului sezon al emisiunii este Adrian Tapciuc (foto), cunoscut din serialul “Fete cu lipici” şi participant la “Dansez pentru tine”. Ca şi în sezonul trecut, emisiunea ”În al 9-lea cer” va prezenta, pe parcursul a 14 ediţii, poveşti emoţionante de viaţă. Cea mai impresionantă dintre ele se va transforma, la final, în subiect de film, serial sau telenovelă, produse de Promance, companie a MediaPro Pictures.

În al 9-lea cer duminică, 16.30, Acasă TV