Se dedică copiilor! Shakira va lua o pauză muzicală de un an!

De: Cătălina Matei / 13.10.2014, 11:51
Se dedică copiilor! Shakira va lua o pauză muzicală de un an!
Cântăreaţa Shakira a spus că intenţionează să facă o pauză de un an, înainte de a lansa un nou album, în limba spaniolă, pentru a-şi concentra întreaga energie asupra copiilor ei.
De asemenea, Shakira, care este însărcinată în cinci luni, a declarat că iubitul şi tatăl copiilor ei, Gerard Pique, este un părinte implicat, în ciuda programului încărcat pe care îl are ca fotbalist la echipa FC Barcelona.
 
La evenimentul de lansare a celui de-al cincilea parfum al său, „Rock!”, Shakira a declarat pentru revista Hello: „El este foarte implicat în creşterea fiului său, este întotdeauna acolo pentru el şi acesta este un mare avantaj pentru mine şi nu-mi pot imagina lucrurile altfel”.
 
Părinţii cântăreţei, Nidia şi William, au confirmat recent că Shakira şi Pique vor avea încă un fiu, scrie Mediafax.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
„Suntem foarte fericiţi. Va avea tot un băieţel, un partener de joacă pentru Milan”, au declarat Nidia şi William.
 
Deşi cunosc deja sexul viitorului bebeluş, părinţii artistei columbiene spun că fiica lor şi Gerard Pique nu au ales deocamdată un nume pentru acesta.
 
Cântăreaţa sud-americană a confirmat, la sfârşitul lunii august, că este din nou însărcinată, într-un interviu acordat pentru ediţia spaniolă a revistei Cosmopolitan şi, apoi, pe contul ei de Twitter: „Da, aşteptăm venirea pe lume a celui de-al doilea copil al nostru! Vă mulţumesc tuturor pentru urările voastre de bine”.