Se deschide Terra Park, cel mai mare parc de distractii din Bucuresti

Apropo.ro / 14.10.2011, 16:45
Se deschide Terra Park, cel mai mare parc de distractii din Bucuresti
Terra Park, cel mai mare parc de distractii din Bucuresti, va fi inaugurat duminica, la ora 10.30.

Duminica, la ora 10.30 se da startul la distractie! 30 de echipamente moderne asteapta sa fie incercate de bucuresteni la Terra Park, noul parc de distractii situat pe Bulevardul Timisoara nr. 8A.

La inaugurare vor participa Nadia Comaneci si Richard M. Daley, legendarul primar al orasului Chicago, cel care a condus metropola americana timp de peste 22 de ani.

Dupa ceremonia de inaugurare, bucurestenii pot gusta din plin adrenalina oferita de toate echipamentele de distractie, intre care Z Force Tower (Willis Tower) – platforma care se ridica la 53 m inaltime, popularul Rollercoaster care va rula ametitor pe un traseu de 310 m si va ajunge la inaltimi de 11 m, dar si Hydrolift-ul, toboganul cu barci care permite coborarea de la o inaltime de 15 m.

Nu lipsesc nici echipamentele clasice din parcurile de distractii europene: roti panoramice, bumper-cars-uri, trenulete si carusele pentru toate varstele.

Terra Park

Copiii vor descoperi specificul cate unei tari datorita gazdelor care vor purta costume traditionale din zonele pe care le vor reprezinta. De asemenea, jocurile imprumuta din elementele tarii respective.

13 dintre echipamentele de distractie vor fi montate in interior si acestea vor fi accesibile tot timpul anului, pe cand cele din exterior nu vor putea fi folosite in lunile ianuarie si februarie.

Parcul care ocupa 30.000 de metri patrati va fi deschis zilnic, iar accesul se face pe baza unui card incarcat cu puncte.