Se distrează la nunțile altora și primește până la 2.000 de dolari

De: Carmen Ulian / 09.02.2015, 17:00
Se distrează la nunțile altora și primește până la 2.000 de dolari
O americancă a pornit o afacere ce avea să-i aducă bani mai mult din glumă. Și-a oferit serviciile de domnișoară de mireasă pentru nuntă. Ideea a prins foarte bine.

Deși a privit totul ca pe o glumă, Jen Glantz, 26 de ani, din SUA, a ajuns să dezvolte o afacere la care alții nu prea s-au gândit. Și-a oferit serviciile ca domnișoară de onoare, plus consiliere și planificarea evenimentului. Acolo unde este nevoie de mai multe domnișoare de onoare profesioniste, Jen merge împreună cu echipa ei de fete.

În acest fel nici prietenele miresei nu se vor supăra că nu le-a ales, dar nu vor lipsi nici domnișoarele de onoare de la nuntă, iar lumea va fi împăcată. Un nou trend care a prins bine și care îi aduce lui Jen circa 2.000 de dolari pe nuntă.

Cererile vin cu sutele pe adresa ei de mail, mai ales că la americani este o tradiție să ai multe domnișoare de onoare. Împreună cu fratele ei a fondat firma și un site care prezintă serviciile. Ei oferă clienților pachete de nuntă la prețuri cuprinse între 300 și 2.000 de dolari. Într-o lume așa agitată, o mână de ajutor la nuntă nu strică niciodată. Mai ales când totul trebuie să iasă perfect.