Se găteşte pe culori la „Chefi la cuţite” – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 18.04.2017, 13:33
Se găteşte pe culori la „Chefi la cuţite” - FOTO
În zi de sărbătoare, a doua zi de Paşte, bucatele tradiţionale şi-au făcut loc nu numai pe mesele românilor, ci şi în meniul de la „Chefi la cuţite”. Cele trei echipe au primit sarcina de a găti la confruntare un meniu de Paşte tradiţional, dar adaptat zilelor noastre, iar cei mai mulţi telespectatori au ales să urmărească emisiunea de la Antena 1, curioşi să vadă ce farfurii pregătesc chefii.

 

            Chiar dacă a fost sărbătoare şi în platoul de la „Chefi la cuţite” în a doua zi de Paşte, seara a adus şi o eliminare. Pentru că proba meniului de Paşte a fost câştigată de chef Bontea şi echipa verde, concurenţii echipelor portocalie şi mov au intrat la duel, iar vestea pe care Gina le-a dat-o nu a fost tocmai plăcută: aceştia au fost nevoiţi să indice fiecare unui concurent din echipa adversă ce să gătească la proba individuală, astfel că strategiile personale şi-au spus cuvântul. Toţi au încecat să exploateze punctele slabe ale adversarilor şi să le dea ingrediente cu problem sau despre care ştiua că i-ar putea pune în dificultate. La finalul serii, echipa lui chef Dumitrescu a mai pierdut un om, pe Ruxandra.

 Marţi se găteşte pe culori la „Chefi la cuţite”

            Concursul continuă şi marţi de la 20.30 la Antena 1. Iar de data aceasta confruntarea pe echipe are drept cuvânt de ordine culorile. Fiecare chef vat rage la sorţi un număr şi în funcţie de ordinea indicată va spune celuilalt coleg în ce culori trebuie să gătească echipa sa la această probă. Aşa se face că chef Scărlătescu îi va da lui chef Dumitrescu sarcina de a găti numai în alb şi negru, în vreme ce el va primi de la chef Bontea două culori dificile, verde şi galben, rămânând ca echipa lui chef Sorin să gătească în roşu şi portocaliu. Cum se vor descurca cele trei echipe şi vor reuşi să pună în valoare aceste culori în farfuriile lor, dar, mai ales, cine va fi elininat, telespectatorii Antena 1 află azi de la 20.30.