Se impart ultimele cuţite şi începe Bootcampul la „Chefi la cuţite”

Apropo.ro / 27.03.2017, 12:40
Se impart ultimele cuţite şi începe Bootcampul la „Chefi la cuţite”
Luni seara de la 20.30 chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu împart ultimele cuţite în audiţiile din acest sezon şi dau startul primei probe de Bootcamp. Seara nu va fi lipsită de momente memorabile, mai ales că ultimii concurenţi care vin la preselecţii sunt decişi să facă spectacol. Aşa se face că juraţii vor primi mâncăruri gustoase, dar vor întâlni şi personaje pe măsură. Robert e un client mai vechi al lor, a venit la preselecţiile primelor sezoane şi nu a trecut mai departe, dar e decis să încerce până va reuşi. Iar apariţia sa îi va uimi pe chefi, pentru că Robert vine îmbrăcat în… cămaşă de forţă. Îşi va justifica înfăţişarea spunând că eşecul din primele două sezoane l-a înnebunit de-a dreptul. Cum vor reacţiona juraţii la aşa o apariţie şi ce ofertă au ei pentru simpaticul concurent, telespectatorii Antena 1 află luni de la 20.30.

Nu e prima oară când juraţii se află faţă în faţă cu un patruped la „Chefi la cuţite”, aşa că aceştia vor fi încântaţi să-l cunoască şi pe Bobiţă, un căţel care e obişnuit cu televiziunea pentru că a concurat la „Ham Talent”. Stăpâna sa, Camelia, e hotărâtă să-şi pună la bătaie talentul culinar şi speră ca Bobiţă să îi poarte noroc. Şi tot luni juraţii vor avea parte de o surpriză culinară din partea simpaticei DJ Wanda. Despre ce e vorba rămâne de văzut luni de la 20.30.

Ediţia de luni, 27 martie, se încheie cu prima probă de Bootcamp: toţi cocnurenţii care au trecut de preselecţii intră acum într-o nouă etapă eliminatorie, care le va testa îndemânarea, rapiditatea, tehnica. Legumele sunt cuvântul de ordine la această primă probă, iar ele se cer tăiate sau răzuite corect, în diverse preparate pe cât de simple la prima vedere, pe atât de solicitante.