Se intampla in Romania: Liliac la BAC

De: MediafaxFoto, Tanase Dragos - Marian / 02.09.2011, 16:00
Se intampla in Romania: Liliac la BAC
O sala pregatita pentru proba de astazi a bacalaureatului, la o scoala din municipiul Aradexamen. era plina cu lilieci, astfel ca mai multi candidati au fost mutati intr-o alta clasa.

Incidentul a avut loc la Grupul scolar „Csiky Gergely” Arad, care este unul dintre cele opt centre de examinare organizate pentru sesiunea a doua a bacalaureatului. Examenul nu a fost afectat, dar elevii s-au speriat. In aceasta dimineata, profesorii scolii au verificat salile de examen, conform procedurilor, constatand ca una dintre ele nu poate fi folosita pentru ca pe tavan erau aproximativ 15 lilieci.

Elevii au dat examenul de bacalaureat intr-o alta clasa, decat cea plina cu lilieci

Elevii au dat examenul de bacalaureat intr-o alta clasa, decat cea plina cu lilieci

Ca sa pastram tonul usor amuzant, putem face o legatura intre tinerii liceeni si somnorosii lilieci. Ei bine, liliecii au au inventat sexul oral. Oamenii de stiinta au observat ca femelele lilieci fac sex oral masculilor pentru a prelungi actul sexual. Si uite asa elevii nu au putut sa copieze la BAC…. dupa lilieci.

Jucator de hockey omoara un liliac in timpul unui meci de pe tare.ro

Proba la alegere a profilului si specializarii, adica cea de astazi, a fost ultima in cadrul sesiunii a II-a a Bacalaureatului 2011, urmand ca in data de 4 septembrie sa fie afisate primele rezultate, tot atunci putand depune contestatii cei nemultumiti de notele obtinute. Rezultatele finale ale examenului de bacalaureat, sesiunea de toamna, vor fi afisate in 7 septembrie.

Pana atunci, insa, afla cum au ajuns liliecii in acea clasa si daca au fost scosi din incinta, pe Mediafax.ro