Se întoarce Cristi Minculescu la trupa Iris?

De: Nicoleta Nicolae / 22.04.2015, 12:12

Se întoarce Cristi Minculescu la trupa Iris?
Ieri, cel care a reprezentat imaginea fostei glorii a rock-ului românesc, Rafael, şi-a anunţat diplomat retragerea de pe postul de solist

„Au fost doi ani cât o viaţă întreagă, plini de emoţii, cu multe lucruri bune şi rele, dar şi o mare bucurie şi onoare pentru mine să cânt pentru voi alături de nişte oameni cu totul speciali, colegii mei din formaţia Iris. Subliniez că mă retrag în condiţii de prietenie şi mai ales de respect între noi, membrii formaţiei, dar şi faţă de voi, publicul din toată ţara”, a scris Rafael (39 de ani) pe contul oficial de Facebook al formaţiei.

Decizia lui Rafael de a părăsi Iris survine în timp ce vechii membri Iris negociază intens cu Cristi Minculescu, prin managerul său, să revină în fruntea trupei împreună cu chitaristul Nuţu Olteanu, membru fondator, conform Libertatea.ro.

Ambele tabere discută de mult timp termenii reîmpăcării. Cristi Minculescu a plecat din Iris în 2012 dezamăgit că foştii colegi nu i-au înţeles problemele de sănătate, implicit “ritmul” fizic atenuat, în perioada de refacere de după operaţia de transplant de ficat suferită.