Se lanseaza ProFM Dance!

De: Dragos Tanase / 30.11.2007, 11:30
Se lanseaza ProFM Dance!
ProFM a pregatit o surpriza de proporții pentru iubitorii de muzica dance! Pe 1 decembrie, în cadrul show-ului Tiesto de la Sala Polivalenta, se va lansa un nou post de radio: ProFM Dance!

ProFM a pregatit o surpriza de proporții pentru iubitorii de muzica dance! Pe 1 decembrie, în cadrul show-ului Tiesto de la Sala Polivalenta, s-a lansat un nou post de radio: ProFM Dance!

“ProFM este partener de șase ani cu The Mission. Ni s-a parut firesc sa alegem un show marca The Mission pentru a lansa ProFM Dance, un post de radio unde se aude numai muzica dance.”, a precizat Cristi Schnebli, director general Compania de Radio Pro.

Apariția ProFM Dance pe piața radio reprezinta o evoluție normala a brandului ProFM. “ProFM a fost primul post de radio care a promovat muzica electronica. Însa, de-a lungul timpului, ascultatorii vroiau sa auda din ce în ce mai mult acest gen de muzica pe frecvențele ProFM. Creșterea fenomenului dance pe piața din România și insistența ascultatorilor ne-a obligat practic sa lansam un ProFM dedicat lor: ProFM Dance.”, a completat Cetin Rașit, director de programe ProFM Dance.

ProFM Dance va livra ascultatorilor sai emisiuni care îi vor ține conectați la tot ceea ce este fresh în materie de muzica dance. În fiecare sâmbata, se delibereaza “who’s hot and who’s not” la “ProFM Dance Chart”, clasamentul unde beat-urile cele mai bune se iau la întrecere! Iar în fiecare duminica, la “Dance Classics”, cei mai tari DJ și producatori își etaleaza creațiile și dezvaluie poveștile din spatele track-urilor de succes!

Echipa ProFM Dance este formata din DJ care și-au câștigat un public fidel, alaturi de ProFM: “DJ Mike (Mihai Gurei), realizatorul emisiunii Sofa Mix se va muta la ProFM Dance cu emisiune cu tot. La fel se va întâmpla și cu GreeP, DJ-ul care a creat “Groove Hour”, prima emisiune de clubbing din Constanța, la ProFM. În plus, Ivan și GreeG, DJ deja consacrați pe frecvențele ProFM, vor trasmite cele mai tari beat-uri ale momentului la ProFM Dance.”, a explicat Cetin Rașit.

Noului post de radio i se vor mai alatura si alti realizatori, pentru ca “lista DJ-ilor ProFM Dance nu s-a închis. Mai avem multe surprize.”, a asigurat Cetin.

Cei care vor sa afle care este sound-ul ProFM Dance sunt așteptați pe 89.5 FM, în București, sau pe www.profmdance.ro!

 

Â