Se renunta la Iodi, Iacob si Rednic

Apropo.ro / 11.07.2002, 09:03
Se renunta la Iodi, Iacob si Rednic
Lotul campionilor se va subtia la finalul cantonamentului montan, trei dintre jucatorii care s-au aflat la Brasov urmînd sa-si gaseasca alte angajamente. Primele meciuri amicale i-au lamurit pe tehnicieni în privinta structurii lotului. Cornel Dinu si Florin Marin vor renunta la trei jucatori

Lotul campionilor se va subtia la finalul cantonamentului montan, trei dintre jucatorii care s-au aflat la Brasov urmînd sa-si gaseasca alte angajamente.

Primele meciuri amicale i-au lamurit pe tehnicieni în privinta structurii lotului. Cornel Dinu si Florin Marin vor renunta la trei jucatori dupa terminarea cantonamentului montan. Este vorba, aproape sigur, de Iodi, Iacob si Daniel Rednic. Fotbalistii vor fi anuntati probabil mîine dupa-amiaza, cînd Dinamo va termina stagiul din orasul de la poalele Tîmpei cu un „amical” în compania Prahovei.

„Cîinii” nu sînt grabiti sa opereze aceste modificari, deoarece lista UEFA cu numele celor care vor avea drept de joc în preliminariile Ligii Campionilor trebuie transmisa abia pe 25 iulie. Iodi nu va mai intra în calcule fiindca antrenorii au la dispozitie alti patru stoperi mai valorosi: Kirita, Onut, Craciunescu si Alistar. În aceeasi situatie se afla Iacob, ai carui concurenti sînt Niculescu, Dragan, Danciulescu si Barcauan. La rîndul sau, Daniel Rednic ar fi abia al treilea om de banda stînga, dupa Vlad Munteanu si Frasineanu.

AMICAL

0-1 cu Oltul Sfîntu Gheorghe!

În fata a 150 de spectatori, Dinamo a disputat al cincilea amical la Brasov, adversara fiind divizionara C Oltul Sfîntu Gheorghe. Ros-albii au parut epuizati fizic, pe alocuri fiind dominati net de formatia pregatita de Alexandru Andrasi.

Campionii au jucat ambele reprize de cîte 60 de minute în formula 3-4-1-2, în prima parte Rednic debutînd în spatele atacantilor, pentru ca spre final sa ajunga în fata apararii, locul sau fiind luat de Florentin Petre. Ca o noutate, Pîrvu a fost încercat mijlocas dreapta si a initiat cîteva actiuni bune de atac, însa portarul Fabian (16 ani) a fost de neînvins. În minutul 54, Burca a fost eliminat dupa un fault dur si a fost înlocuit cu Alistar.

Dinamo – Oltul Sfîntu Gheorghe 0-1

A marcat: Antal (24)

Dinamo: Cr. Munteanu – Craciunescu, Burca, Iodi – Fl. Petre, Pîrvu, Tames, Vl. Munteanu – D. Rednic – Barcauan, Danciulescu. Antrenor Florin Marin. În repriza secunda: Preda – Kirita, Alistar, Onut – Stoican, Danciu, Alexa, Bolohan – Grigorie – Cl. Niculescu, Dragan.

Oltul: Fabian – Bende, Fodor, Szucs, Nedelea, Ghita – Rusandu, Sylvester, Bokor – Antal, Hadnagy. Manager general Alexandru Andrasi. În repriza secunda: Medesan – Bujdock, Suciu, Gall, Tudoran – Gazda, Papp, Sovejan, Vaida – D. Barbu, Orban.
Eliminat: Burca (54)

Sursa: www.prosport.ro