Se simte aroma shoppingului de iarna?

Apropo.ro / 05.11.2008, 12:56
Stim ca o femeie nu are nevoie de o ocazie pentru a-si mai cumpara ceva haine sau accesorii. Nu ai plecat inca la store?

Stim ca o femeie nu are nevoie de o sarbatoare sau alta ocazie pentru a-si mai cumpara ceva haine sau accesorii.

Vara a trecut si acum trebuie deja sa te fi orientat catre innoirea garderobei de toamna-iarna pentru acest sezon.

Stii care este acel articol vestimentar care nu se va demoda niciodata? Nu vorbim de rochita neagra buna pentru orice ocazie, ci de jeansi. In acest sezon sunt la moda jeansii sic si putin retro, usor evazati (sau chiar evazati). Daca vrei ceva in plus, indrazneste sa incerci culori puternice care iti vor schimba sigur si starea de spirit. Anul acesta Tiffosi pune la bataie jeansi creion sau evazati. Care sunt culorile vedete ale sezonului? Albastru, verde si desigur, negru si gri.

GALERIE FOTO

La o pereche de jeansi vei putea asorta hanorace, cardigane cu nasturi si fermoare, dar si tricourile suprapuse.

Nici jachetele din denim sau fasurile cu fermoare si capse, cat mai colorate nu trebuiesc ocolite. Cat mai colorate, cat mai trendy!

Un accesoriu potrivit face cat zece daca il asortezi tinutei tale. Accesoriile XXL sunt cele mai potrivite in acest sezon. Cei de la TW Steel iti propun sa combini gama de curele din piele alb, roz, bleu, verde, bej cu oricare alta piesa vestimentara din dotare. Un ceas imens din otel va fi acea picatura lipsa din cadru.

TW 1864 lei

tw

Cum nu te poti accesoriza doar cu un ceas, dar nici nu poti purta chiar toate accesoriile pe care le ai, ai grija cum combini cerceii si margelele cu tinuta, geanta si botinele sau pantofii. Sigur nu vrei sa arati ca bradul de sarbatori.

Aerul sic pe care il obtii purtand ochelari se datoreaza si ramelor potrivite formei fetei tale dar si culorii in trend. Daca nu ai nevoie de dioptrii, poarta fara grija ochelari cu lentila simpla, mai ales ca este un fel de must-have al toamnei. Asa capeti un look sic si misterios. Optiplaza si Alanin Mikli iti pun la dispozitie produse potrivite oricarei persoane pretentioase, dar care isi doreste sa fie o fashionista adevarata.

tiffosi

Nu uita, nu mai avem mult pana intram in febra cumparaturilor de sarbatori, asadar nu lasa shoppingul si fii pe val tot timpul. Gandeste-te ce lista ii faci Mosului!

Care piesa vestimentara sau ce accesoriu iti face placere sa il porti indiferent de tendinte?