Se toarnă metale grele în Fabrica: Death thrash metal sârbesc și ardelenesc, cu Infest (Serbia) și Decease (Cluj)

De: Dragos Tanase / 20.03.2015, 17:00
Se toarnă metale grele în Fabrica: Death thrash metal sârbesc și ardelenesc, cu Infest (Serbia) și Decease (Cluj)
Concert Infest (trupa de death thrash metal din Serbia) și Decease (din Cluj), sâmbătă, 30 mai, de la ora 21, în Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50). Cu Killer Victim și Damage Case în deschidere. Seara de metale grele este organizată de Club Fabrica în colaborare cu Distroy Booking.

Join Facebook Event: Infest & Decease @Fabrica

Cu ocazia concertului de la finele lui mai, clujenii de la Decease vor sărbători 4 ani de activitate cu metalele.

Infest (Serbia)

Infest a apărut în iarna lui 2002, în Serbia. Primul demo s-a numit Inquisition și a fost editat în 2003. Au urmat concerte prin toată țara și apoi primul EP a cărui titulatură nu prevedea nimic bun pentru cariera trupei: Time to die. Primul album full length a fost scos în 2006, Anger Will Remain.

Turneele trec granița, urmează Bosnia, Macedonia, Cehia, albume noi apar, iar acum turneul de promovare a celui mai recent album, Cold Blood War (2014), infestează toată Europa, ajungând și la noi.

(Parental advisory!) „Romanian warriors, brothers and sisters! ARE YOU FUCKIN READY!!!!!!! SEE YOU SOON!!!!”, ca să cităm exact anunțul celor patru (Vandal, Zombie, Tyrrant și Vrag) de pe pagina oficială de Facebook.

Infest Of Everlasting Hate (Official Video): http://youtu.be/-zEs774_cXw

Aici puteți asculta 33 de minute de Infest Anger Will Remain (Full Album): http://youtu.be/t77HXkeatKc

Decease (Cluj)

Cea de-a doua trupă care vine pe 30 mai în Fabrica, Decease (Cluj), a apărut în urmă cu patru ani, în mai 2011. Îi are în componență pe Radu Vulpe (guitars, vocals), Cătălin Vulpe (bass) și George Alb (drums).

Influențe: Old Sepultura, Demolition Hammer, Morbid Angel, Malevolent Creation.

În august 2013 participă împreună cu trupa Nile în turneul At the Gates of Sethu, Part II, desfășurat în țări precum Polonia, Austria, Cehia, Ungaria. Aici împart scena cu trupe cunoscute din domeniu: Vader, Hate, Ex Deo, Svart Crown,Trauma, Black Therapy. Din 2012 și până în prezent, Decease a avut peste 50 de spectacole în țară și în afară, plus câteva participări la festivaluri, Romanian Thrash Metal Fest și Rockstadt Extreme Fest împreună cu formații consacrate: Sinister, Nile, Vader, Obituary, Sodom, Virus, Nargaroth, Krow, Violentor.

Discografie: Boiling Hatred Single (2012), Exhort To Obliterate (2013), Age Of The Covenant (2014).

Ca să aveți idee la ce vă expuneți pe 30 mai în Fabrica, click pe link-urile de mai jos (Atenție la volumul boxelor!):

Decease – Sadistic Enjoyment (Official Video)

Decease – Consume The Weak (Official Video)

Decease – official site

***

Cele două trupe din opening act:

Killer Victim sunt din București și abordează genul hardcore-meta-punk. Au început în 2013, fără un loc anume pentru repetiții și fără o idee clară asupra a ceea ce fac. Pe pagina lor de Facebook scrie: „Killer Victim este felul nostru de a ne exprima neîncrederea sau mânia, ura sau dragostea, frustrările sau anxietatățile întâlnite de-a lungul vieții. Nu fi o victimă! Reacționează și luptă! Controlează-ți propria viață!”

Killer Victim pe Facebook

Trupa de speed-thrash-dirty rock”n roll Damage Case a luat ființă în 2010, iar activitatea în formula din prezent a început la finele lui 2011, direcția muzicală fiind un mix de speed/thrash și rock”n roll, mereu rapid, agresiv și un sound old-school. Printre numele mari cu care au împărțit scena se număra: Artillery(DNK), Virus (UK), Reactory(GER), precum și mulți artiști din underground-ul autohton.

Recent au câștigat marea finală a concursului Ce se-ntâmplă, Rockere?, organizat de club B52 în perioada 4 noiembrie – 16 decembrie 2014. Pe scurt, Damage Case sunt „The Romanian Rock”n Roll Patrol”!

Componența: Dragoș Coman – Bass & Vocals, Ioan Barbu – Rhythm Guitar & Vocals, Andrei Ionescu – Lead Guitar, Codrin Stamate – Drums.

Damage Case – Follow the Rotten (Solo Demo)

Data și ora: sâmbătă, 30 mai, ora 21

Locul: Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50)

Concert: Infest (Serbia), Decease (Cluj)

În deschidere: Killer Victim, Damage Case

Intrare: 20 lei

Join Facebook Event: Infest & Decease @Fabrica