Sean Connery, acuzat de camatarie

Apropo.ro / 05.03.2009, 14:55
Sean Connery, acuzat de camatarie
Sean Connery imprumuta prietenii cu bani, insa doar cu dobanzi fabuloase!

Actorul a fost denuntat de fiul unui prieten din Geneva, caruia Connery i-ar fi imprumutat bani cu o dobanda de 10 ori mai mare decat sumele respective.

De aceasta data, in eterna lupta dintre bine si rau, fostul 007 se afla de partea “gresita”: Sean Connery se gaseste in situatia stanjenitoare de a trebui sa explice, in fata unui tribunal din Geneva, ce s-a intamplat cu averea unui prieten si asociat in afaceri imobiliare, francezul Jean-Rene, intre timp decedat in urma unei boli incurabile.

Potrivit dezvaluirilor facute de reporterii saptamanalului elvetian Le Matin Dimanche, Connery, in varsta de 78 ani, va fi convocat zilele viitoare la Palatul de Justitie din Geneva pentru a raspunde acuzatiei de a-i fi imprumutat lui Jean-Rene sume de bani pe termen scurt, pe care acesta i le-ar fi restituit la scadenta cu dobanzi de 10 ori mai mari.

Potrivit ziaristilor elvetieni este vorba despre “sume cu 7 zerouri”, restituite in bani cash, dar si in actiuni, acte de proprietate asupra unor proprietati de lux si diamante.

Denuntul a fost facut de fiul pagubitului, Christian, unicul mostenitor al fostul partener de afaceri al lui Sean Connery. Acesta a precizat ca nu doreste bani de la starul scotian (posesorul unei averi estimate la 170 milioane de dolari), ci explicatii.