Sean Penn este în formă maximă la 52 de ani (Poze)

Apropo.ro / 04.01.2013, 09:32
Actorul Sean Penn a dat gata admiratoarele cu fizicul lui de invidiat, deși nu mai are chiar 20 de ani.

Sean Penn se menține bine la cei 52 de ani pe care îi are. Actorul este un pasionat al sportului, al mișcării de orice fel – pe apă sau uscat, sau chiar și sexuală, la drept vorbind după cum își schimbă partenerele de viață.

sean penn

Sean Penn și fosta iubită, Shannon Costello

Paparazzi l-au suprins la bustul gol pe o plajă din Maui. Chiar dacă s-a despărțit în 2011 de producătoarea Shannon Costello, în vârstă de 27 de ani, cu siguranță că nu va rămâne single prea mult timp.

Un actor precum Sean, câștigător al două premii Oscar, știe cum să își țină aproape admiratoarele și cum să fie un model pentru tineri: pectoralii lui sunt bine definiți, „pachețelele” au forma ca la carte, iar bicepșii sunt lucrați. O viață cu sport este una mai sănătoasă și mai lungă, ar spune specialiștii.

sean penn

Sean Penn face puțină mișcare alături de Shannon

Sean Penn a fost căsătorit cu actița Robin Wright timp de 14 ani, iar împreună au o fată de 21 de ani și un băiat de 19 ani.

Actorul a mai fost căsătorit timp de patru ani și cu Madonna.

sean penn

Sean Penn se antrenează zilnic pentru a fi în formă

Sean Penn a mai avut relații cu vedete precum Brigitte Nielsen, Petra Nemcova, Jessica White și Scarlett Johansson.

Noul proiect cinematografic în care va juca Sean Penn se numește „Gangster Drama”, ce va fi lansat pe 11 ianuarie 2013 și în care joacă alături de Ryan Gosling și Emma Stone.