Seara gay cu muzica buna

Apropo.ro / 27.03.2006, 13:24
Seara gay cu muzica buna
Am avut parte de un super show de house și rave ale carui platane au fost controlate într-un mod excepțional de Boy George. Nu a fost un concert, așa cum sperau mulți, ci un mix la platane cum rar ne este dat sa vedem în Romania, și asta datorita muzicii bune

Am avut parte de un super show de house și rave ale carui platane au fost controlate într-un mod excepțional de Boy George. Nu a fost un concert, așa cum sperau mulți, ci un mix la platane cum rar ne este dat sa vedem în Romania, și asta datorita muzicii bune aduse din Anglia.

Dupa ce ne-a dat ceva emoții caftind vreo doi foto-reporteri în holul hotelului unde era cazat pentru ca au venit sa-l fotografieze înainte de momentul în care le-ar fi permis el și dupa ce și-a anulat prezența la conferința de presa tocmai din acest motiv, ne-am temut ca nu va mai aparea nici la show-ul pentru care fanii platisera bani grei. A aparut însa într-un tarziu și ne-a convins pe toți sa-i uitam apucaturile.

Cu celebra lui palarie cu boruri mari în fața și înguste la spate, machiat așa cum ne-a obișnuit de ani de zile, Boy George nu a ținut cont de faptul ca este ora 2 dimineața. Pentru el abia atunci începea noaptea. Șocul inițial a fost însa destul de mare. Ne așteptam la un alt fel de Boy George. Cu toții îl știam de ani de zile machiat pana la refuz și cu microfonul la gura. Acum însa vedeam cu totul altceva. Un personaj care semana cu Boy George, dar buhait și cu machiajul destul de șters. Îmbracat în jeanși și sacou, cu un tricou cu paiete pe dedesubt, George se machiase singur pentru ca venise în graba și nu a vrut sa intre în contact cu prea multe persoane înainte de show.

Spectacolul pe care l-a oferit Boy George în Romania ne-a dat ocazia sa vedem și alta fața a Bucureștiului: mulți gay ceva mai dezinhibați în public decat ne obișnuisem. Drept care am vazut oameni care nu aveau nici o problema în a-și expune gesturile, îmbrațisarile, garderobele excentrice. Bomba simpatica a serii a fost liderul trupei de travestiți „Queens”, Dan Tomescu. Acesta a intrat pe ușa plin de dezinvoltura, îmbracat în haine masculine, dar extrem de mulate și fluturand un evantai uriaș. În momentul în care a ajuns Boy George la platane, Dan s-a așezat chiar în fața lui și i-a facut vant cu evantaiul tot timpul show-ului, în speranța ca va pleca cu starul acasa dupa terminarea programului, dupa cum a declarat chiar el…

Afla mai multe despre mixajele lui Boy George numai din

Tags: