Seară specială Brigitte Bardot, la TV5MONDE

Apropo.ro / 27.03.2015, 16:10
Seară specială Brigitte Bardot, la TV5MONDE
Icoană absolută, Brigitte Bardot continuă să dezlănţuie pasiuni. Cu părul ei despletit, picioarele goale, hainele minimaliste, mimica bosumflată, atitudinile ei neglijente, latura sălbatică, sinceritatea, natura ei rebelă şi sexualitatea neînfrânată, Bardot a schimbat radical imaginea femeii. În 23 aprilie, TV5MONDE îi dedică o seară specială.

OCUMENTAR

UN JOUR, UNE HISTOIRE                                                                          

O zi, o poveste                                                                                                                                        

JOI, 23 APRILIE, DE LA 19.30

Pe 28 septembrie anul trecut, Brigitte Bardot sărbătorea a 80-a aniversare. Cu această ocazie, echipele emisiunii « Un jour, une histoire» i-au consacrat un documentar excepţional, presărat cu imagini inedite de arhivă şi cu extrase din cele mai cunoscute filme ale ei. Deşi a refuzat orice apariţie televizată din 2003, starul a acceptat să-l primească pe Laurent Delahousse în refugiul său de la Saint-Tropez pentru un interviu exclusiv, fără tabuuri şi concesii. Ea abordează toate temele: cariera, familia, bărbaţii, polemicile, privirea sa asupra politicii şi a lumii de astăzi.  

FILM

MANINA, LA FILLE SANS VOILES

MANINA                                                                                                                           

JOI, 23 APRILIE, DE LA 22.00

Gérard, un tânăr student, descoperă în Corsica un fragment al unei amfore feniciene. Câţiva ani mai târziu, se îmbarcă la bordul unei corabii cu traficanţi în căutarea unei comori pe care crede că a găsit-o. Odată întors pe insulă, se îndrăgosteşte de tânăra Manina…

Regia: Willy Rozier, 1952

Distribuţia: Brigitte Bardot, Howard Vernon, Jean-François Calvé