Sebastian Ghiță adus cu mandat la DNA Ploiești

De: Carmen Ulian / 17.02.2015, 12:56
Sebastian Ghiță adus cu mandat la DNA Ploiești
Deputatul Sebastian Ghiță a fost adus cu mandat, marți, la DNA Ploiești, el fiind suspect în dosarul în care este vizat Iulian Herțanu, cumnatul premierului Ponta. "Am venit cu mandat, am primit citație", a spus Sebastian Ghiță, care a ajuns la DNA Ploiești în jurul orei 11.50.

Răspunzând unei întrebări, Ghiță a spus că are calitatea de suspect în acest dosar, în care este vizat Iulian Herțanu, cumnatul premierului.

Întrebat despre contractul cu fonduri europene derulat la Comarnic pentru introducerea canalizării în localitate, Ghiță a spus: „Știm cu toții că lucrările acolo nu au mers așa cum trebuia, că stagnează, iar firma nu a reușit să performeze și să termine acea lucrare publică. Nu cunosc mai multe alte detalii”.

Întrebat dacă a fost implicat în acest contract, deputatul a spus că nu. Întrebat, de asemenea, de ce a fost adus cu mandat la DNA, dacă nu este implicat în acest contract, Ghiță a răspuns: „Îl cunosc pe om (Iulian Herțanu -n.r.) și probabil că procurorii vor să se convingă de natura relațiilor mele cu dânsul”.

Mai multe detalii pe Mediafax