Sebastian Rullí va juca gol într-o piesă de teatru

Apropo.ro / 01.04.2008, 12:29
Sebastian Rullí va juca gol într-o piesă de teatru
Sebastian Rullí, interpretul lui Santiago din telenovela “Pasiune”, difuzată ACASĂ, vineri de la 20.30, iar sîmbăta şi duminica, cîte 2 episoade de la orele 19.30, va avea parte de o experienţă inedită.
El se va dezbrăca pentru prima oară pe scenă în piesa de teatru “PD, Tu Gato Ha Muerto”.

Din distribuţie face parte şi soţia sa, actriţa şi prezentatoarea Cecilia Galliano, iar premiera acestei piese va avea loc în luna mai.

Sebastian are emoţii pentru că va juca gol pe o scenă şi a declarat: “Este prima oară cînd fac asta şi este normal să fiu emoţionat, dar cred că merită efortul şi mă linişteşte faptul că soţia mea va fi alături de mine. Lumea vine să mă vadă la teatru, dar acum cred că vor fi şi mai curioşi pentru că mă vor vedea dezbrăcat pe scenă”.

Soţia lui Sebastian, Cecilia, a mărturisit că pentru ei, această piesă are şi o altă particularitate: “Acesta este primul proiect la care lucrăm împreună. Spre deosebire de Sebastian, eu nu mă voi dezbrăca pe scenă. Rolul meu este cel de fată cuminte”.

Cecilia şi Sebastian au avut o relaţie timp de 5 ani, iar în ultima zi a anului trecut, şi-au unit destinele într-o ceremonie restrînsă la care au participat doar familiile şi prietenii celor doi. Ceremonia religioasă urmează să aibă loc cînd programul de lucru al Ceciliei va fi mai puţin aglomerat.

Toţi cei care vor rămîne ACASĂ sîmbătă, 12 aprilie, de la orele 19.30, vor putea urmări marele final al telenovelei “Pasiune”, care va dezvălui deznodămîntul poveştii de iubire dintre Camila (Susana González) şi Ricardo (Fernando Colunga), dar şi care va fi soarta copilului lor.


ACASĂ, vineri de la orele 20.30, iar sîmbătă şi duminică, cîte 2 episoade de la 19.30