Secret dezvăluit: Cum se mențin în formă „îngerașii” de la Victoria’s Secret!

De: Gabriela Voicu / 26.07.2012, 17:55
"Îngerașii" de la Victoria's Secret au dezvăluit secretele siluetei lor, pe care o mențin excelent chiar dacă majoritatea sunt mămici.

Astăzi, faimosul brand american de lenjerie intimă Victoria’s Secret deschide primul magazin în Marea Britanie, chiar lângă Stadionul Olimpic.

Pentru a celebra acest eveniment îndelung așteptat de britanicele care admiră de ani de zile lenjeria sexy prezentată de supermodelele celebre de la Victoria’s Secret, publicația Femail a dezvăluit metodele prin care „îngerașii” se mențin în formă.

1. Gisele Bundchen

Cel mai bine plătit model din lume urmează o dietă care nu conține zahăr sau alcool, și consumă carne la 15 zile.

În plus, ea este mare fan al artelor marțiale și a practicat kung fu până să îl nască pe Benjamin.

Modelul brazilian în vârstă de 32 de ani spune: „Tot ceea ce acumulez trebuie să consum. Nu mă tem să depun orice fel de efort, tot ce îmi doresc e să excelez în orice fac”.

Gisele Bundchen

2. Doutzen Kroes

Modelul olandez în vârstă de 27 de ani nu consumă carbohidrați sau zahăr și practică box dar și cățăratul pe frânghie când are timp, iar în plus fuge în permanență după fiul ei, care o ține „în priză”.

„Fac de toate pentru a mă menține în formă. Am un antrenor excelent și mă consider foarte norocoasă. Dar contează și jobul pe care îl am. Nu mă pot compara cu cineva care merge zi de zi la serviciu. Eu sunt plătită să arăt așa”.

Doutzen Kroes

3. Adriana Lima

Modelul brazilian în vârstă de 31 de ani a vorbit cu deschidere despre dieta ei. În preajma marelui show anual Victoria’s Secret, Adriana Lima lucrează cu antrenorul personal de două ori pe zi, iar cu 9 zile înainte de eveniment evită mâncărurile solide și consumă doar apă și shake-uri cu proteine. Cu 12 ore înaintea show-ului, ea nu mănâncă și nu bea absolut nimic.

Adriana Lima

4. Candace Swanepoel

Blonda în vârstă de 23 de ani practică yoga și box, de 3 ori pe săptămână sau chiar zilnic. Ea spune totuși că poate mânca orice dar că menține control strict asupra cantităților – pentru ea o porție înseamnă suficientă mâncare cât să îi încapă într-o palmă.

Modelul sud-african spune: „Mănânc foarte multe legume, beau multă apă și mănânc friptură pentru că vreau să îmi mențin musculatura”.

Candace Swanepoel

5. Heidi Klum

Modelul în vârstă de 39 de ani este unul dintre cei mai longevivi „îngerași” Victoria’s Secret și și-a recăpătat formele sexy la doar două luni după a patra sarcină, pentru a putea apărea pe catwalk în 2009 purtând doar sutien argintiu și tanga. Ea a practicat atunci sport de două ori pe zi, folosind o minge medicinală și greutăți pentru glezne.

În ceea ce privește dieta, Heidi Klum evită mâncărurile procesate și consumă fructe plus legume la fiecare masă.

Heidi Klum

6. Miranda Kerr

Australianca a practicat yoga în timpul sarcinii și consideră că a ajutat-o mult să își recapete rapid formele, după nașterea fiului ei și al actorului Orlando Bloom.

De asemena, Miranda Kerr urmează un regim personalizat pentru grupa sanguina A și încearcă să evite carnea.

Ea bea apă filtrată și consumă alimente alcaline, mâncăruri cu conținut glicemic scăzut, toate proaspete.

Miranda Kerr

7. Alessandra Ambrosio

Brazilianca face pilates și yoga de trei ori pe săptămână și cursuri de Brazil Butt Lift, cu antrenorul ei.

Mamă a doi copii, modelul în vârstă de 31 de ani a declarat pentru Vogue: „Nu e greu sa te menții în formă. Cred că arăt mai bine acum decât în urmă cu 10 ani, însă am dureri de spate”.

Alessandra Ambrosio

8. Karlie Kloss

Modelul în vârstă de 19 ani este deja una dintre cele mai căutate figuri din industrie, iar firea ei sportivă o ajută să arate bine.

Ea spune: „Sunt atletică, am fost mereu așa. Am făcut multă mișcare pe măsură ce am crescut, am studiat baletul clasic și dansuri ani de zile și continuu să fiu activa. Fie că merg pe bicicletă,.înot sau dansez, îmi place să mă mișc”.

Karlie Kloss

9. Erin Heatherton

Blonda de 23 de ani urmează un regim cu alimente fără gluten, urmând sfaturile celebrei Cindy Crawford.

„Cindy spune că nu doar sportul contează, ci și ce mănânci. Asta mi-a schimbat o serie de concepții”, spune Erin Heatherton.

Dar americanca are zile când trișează, consumând pește, pui și chiar bacon.

Erin Heatherton

10. Lindsay Ellingson

Modelul în vârstă de 27 de ani urmează cursuri de dans hip-hop și practică vinyasa yoga de două ori pe săptămână.

Lindsay spune că dansează de 10 ani și că nu își impune restricții pentru mâncare.

„Îmi place să mănânc cheeseburger-i și dulciuri, așa că fac exerciții suplimentar când este cazul”, spune Lindsay.

Lindsay Ellingson