Secret total! Silvia de la Vegas s-a căsătorit, a devenit mămică şi s-a reprofilat

De: Cătălina Matei / 09.06.2016, 17:03
Secret total! Silvia de la Vegas s-a căsătorit, a devenit mămică şi s-a reprofilat
Silvia Lăuneanu, cea supranumită ”fata cu vioara”, care a cântat timp de 13 ani în proiectul muzical D la Vegas, şi-a schimbat radical viaţa şi asta în mare secret.

În urmă cu un an vedeta s-a mutat la New York. Acolo, Silvia Lăuneanu (40 de ani), alias Silvia de la Vegas trăieşte o poveste de dragoste cu Sorin, un român născut la Turnu Măgurele şi stabilit de mulţi ani la New York. Cei doi s-au căsătorit şi au împreună un copil.

După o lungă carieră în muzică, ea a devenit antrenor de fitness: ”La New York m-a dus dorinţa de schimbare radicală. Eram nemulţumită din toate punctele de vedere. Şi câteodată în via­ţă e bine să nu stai, ci să ieşi din zona ta de confort şi să faci totul de la zero. Şi rişti ca la un moment dat să te trezeşti şi să spui: „Wow, ce fain că am avut curajul să fac aceşti paşi importanţi“. Aşa că am schimbat loc (în cazul meu ţară), iubit, job, stil de viaţă. Şi, în doar câ­teva luni, m-am căsătorit şi am făcut un copil”, povesteşte Silvia. ”Totul s-a întâmplat foarte repede. Eu am plecat în ianuarie din ţară, iar în martie am spus „Da!“ la primărie. După două luni, acte­le au fost gata şi m-am angajat la Equinox ca personal trainer.”

”Pe lângă activităţile mele obişnuite, la New York… am mai făcut ceva. Fotografiile vorbesc de la sine”, a scris Silvia lângă imaginile din galeria foto.

Foto Facebook