Secrete murdare de familie! Cele mai scandaloase cazuri de INCEST la Hollywood

De: Pusa Toader / 18.09.2014, 11:24
Secrete murdare de familie! Cele mai scandaloase cazuri de INCEST la Hollywood
Lumea de la Hollywood nu este deloc străină de scandalurile iscate din cauza incesturilor.

Mai multe vedete nu au găsit alte persoane de care să se îndrăgostească decât numai printre membrii familiilor lor.

Woody Allen s-a căsătorit cu fiica sa

Regizorul Woody Allen a iscat valuri de furie în momentul în care s-a căsătorit cu fiica adoptivă a Miei Farrow (fosta sa soţie), Soon-Yi. În ciuda diferenţei majore de vârstă, cei doi sunt căsătoriţi de 22 de ani.

Mackenzie Philips, relaţie sexuală consimţită cu tatăl său

A debutat in American Graffiti si One Day At A Time. Succesul a copleşit-o, dar avea un secret murdar – se iubea cu tatăl său, John Philips. John era un star faimos din formaţia The Mamas & The Papas. Drogurile pe care le lua au alimentat relaţia incestuoasă pe care a avut-o timp de 10 ani cu propria sa fiică.

Angelina Jolie şi fratele său

Angelina şi fratele său, John, au uimit pe toată lumea la premiile Oscar din anul 2000 când s-au sărutat pe buze. De atunci au repetat scena de mai multe ori. Nimeni nu a spus că ar fi dus relaţia mai departe de acest pas, dar el a făcut o declaraţie în care spunea că nu mai iese cu nimeni, deoarece a găsit deja “femeia perfectă”… pe sora sa.

Jerry Lee Lewis şi verişoara sa primară

Great ball of fire! Nu numai că Lewis s-a căsătorit cu verişoara sa primară, dar atunci când şi-au jurat credinţă veşnică, ea avea doar 13 ani, în timp ce el avea 22. Cum a fost, din punct de vedere legal, posibil?

Morgan Freeman şi E’Dena Hines

Actorul neagă cu vehemenţă, dar se pare că acesta este implicat într-o relaţie de iubire cu nepoata sa vitregă, mai tânără decât el cu 47 de ani.