Secrete pe care le stim doar noi …

Apropo.ro / 03.03.2006, 14:17
Secrete pe care le stim doar noi ...
WomenÂ’Secret si Springfield, cele doua branduri ale Cortefiel Group, numarul 4 pe piata de fashion in Europa, sunt prezente acum si in Romania. AAV Group, detinatorul francizei pentru Romania, a creat, la parterul Mall Plaza, o zona de shopping de peste 250 de metri patrati, care

WomenÂ’Secret si Springfield, cele doua branduri ale Cortefiel Group, numarul 4 pe piata de fashion in Europa, sunt prezente acum si in Romania.

AAV Group, detinatorul francizei pentru Romania, a creat, la parterul Mall Plaza, o zona de shopping de peste 250 de metri patrati, care gazduieste cele mai noi colectii „WomenÂ’Secret” si „Springfield”.

Peste 10.000 de produse, expuse intr-un spatiu generos, cu un design de top, in conformitate cu standardele internationale. Pentru amenajarea primelor doua magazine din retea, AAV Group a investit mai mult de jumatate de milion de euro.

In perspectiva, AAV Group isi propune extinderea retelei la nivel national. In urmatorii 3 ani, Springfield si WomenÂ’Secret vor fi prezente in cele mai importante centre comerciale din Romania.

In prezent, peste 750 de magazine din toata lumea vand produse Springfield si WomenÂ’Secret. Reteaua acopera, la nivel international, 6 continente.

Un motiv in plus pentru care martie este luna lor: WomenÂ’Secret, de azi in Romania. Pentru eleÂ….
WomenÂ’Secret se adreseaza femeilor dinamice, independente dar in acelasi timp sensibile. Cu o activitate ce porneste din 1993, brand-ul a devenit lider pe segmentul de lenjerie intima in mai multe tari din Europa si Asia printr-o misiune clara si indrazneata: „ideile noastre sunt solutii pentru dorintele lor ” si un motto ferm si transant: „Suntem specialisti in femei”.

Martie este si luna lor: Springfield – pentru prima data in Romania. Pentru eiÂ…
Stilul Springfield inseamna culoare si confort intr-o combinatie urbana, putin informala. Lider pe piata de imbracaminte pentru barbati in mai multe tari din Europa , Springfield se adreseaza printr-o gama variata de haine si accesorii, barbatilor care iubesc sportul, muzica si tehnologiile de ultima ora.