Secretele de frumuseţe ale Ramonei Bădescu:“Fac yoga”

De: Cristiana Trifu / 01.09.2017, 10:45
Secretele de frumuseţe ale Ramonei Bădescu:“Fac yoga”
Admirată deseori pentru felul în care arată, Ramona Bădescu, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor descoperi din 9 septembrie, ora 20.00, în postura de concurentă a show-ului “Te cunosc de undeva!”, are secretele sale în materie de frumuseţe.

“Familia este motorul meu energetic şi sentimental, părinţii mei şi iubirea care mă leagă de ei. Sunt o persoană foarte echilibrată, îmi plac viciile, dar cu măsură şi atâta timp cât nu devin extreme şi periculoase pentru sănătatea mea. Mă refer la un pahar de vin roşu bun şi un trabuc, în compania prietenilor mei.  Recurg adesea la tratamente naturiste, îmi place să mă îngrijesc constant. Am secretele mele pentru a mă menţine aşa: fac yoga, sport şi încerc să am un mod de viaţă sănătos, îmbinat cu un regim alimentar. Îmi place să citesc mult, să râd mult – râsul face foarte bine la sănătate. Şi încerc să gândesc pozitiv, căci optimismul este foarte important pentru echilibrul organismului”, explică Ramona cum reuşeşte să se menţină tânără şi frumoasă.

 

Şi asta nu e tot. “Un tratament pe care îl folosesc cel mai des este cel pe bază de miere, care este miraculoasă pentru piele, o curăţă şi o hrăneşte. Întotdeauna înaintea unui spectacol îmi fac o mască cu miere”, mai spune ea.

Care este personajul pe care Ramona Bădescu îl va imita pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 20.00, în premiera noului sezon.