Secretele Oanei Roman şi ale lui Marcel Pavel dezvăluite de copiii în noul sezon “Aici eu sunt vedeta”

De: Cristiana Trifu / 06.03.2018, 11:45
Secretele Oanei Roman şi ale lui Marcel Pavel dezvăluite de copiii în noul sezon “Aici eu sunt vedeta”
Cea mai sinceră emisiune cu părinţi celebri şi copiii lor simpatici, “Aici eu sunt vedeta”, revine joi, 8 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, cu un nou sezon şi un nou prezentator, Cosmin Seleşi! Trei părinţi celebri vor afla joia aceasta ce gândesc cu adevărat copiii şi nepoţii lor despre ei şi nu o dată vor fi luaţi prin surprindere de vorbele şi reacţiile micuţilor lor.

“Am primit cu bucurie propunerea să prezint acest show nou, haios, curat şi distractiv, pentru că îmi place să lucrez cu copiii. E mult mai uşor şi mai drăguţ de lucrat cu ei, pentru că sunt sinceri. Şi chiar ştiu cum să mă comport cu ei. Sunt tată, am şi eu doi copii acasă, şi sunt şi actor la Teatrul „Ion Creangă”, care-i un teatru pentru copii. În platou, la înregistrări, a fost o distracţie totală”, spune Cosmin Seleşi.

Prima ediţie din noul sezon în care copiii vedetelor dezvăluie secretele părinţilor, îi  va aduce în faţa telespectatorilor Antenei 1 pe Oana Roman şi fetiţa ei, Isabela (4 ani), Marcel Pavel şi fiica sa cea mică, Iuvenalia (4 ani), şi Elena Merişoreanu şi nepoatele sale, Rebeca (6 ani) şi Alessia (4 ani). Fetiţele vor face echipă cu mama, tata şi bunica pentru o cauză nobilă, căci premiul pe care îl va obţine echipa câştigătoare va fi donat unor oameni aflaţi în nevoie. La „Aici eu sunt vedeta”, echipele se vor confrunta cu întrebări legate de viaţa de familie, iar răspunsurile copiilor vor fi, de cele mai multe ori, surprinzătoare, căci se vor dezvălui secrete stânjenitoare, se vor da pe faţă obiceiuri ciudate şi se vor povesti întâmplări intime.

“Aştept cu multă nerăbdare să aflu ce vor spune ele din casă, ce dezvăluiri vor face”, spune Elena Merişoreanu.
„O să stau cu emoţii pentru că, se ştie, copiii au şi multă fantezie, şi multă sinceritate. Stau cu sufletul la gură să văd ce va da din casă. Aştept cu nerăbdare să-i văd reacţiile. Sper să fie în favoarea familiei noastre”, spune Marcel Pavel.
“Isabela este, totuşi, un copil de patru ani care nu are răbdarea necesară să stea pe scaun nemişcată şi să răspundă la întrebări aşa cum ar trebui. Asta e singura mea temere. Altfel, eu ştiu că este foarte intuitivă şi face conexiuni foarte bune. Evident că va da câte ceva din casă, dar noi nu facem lucruri ieşite din comun, aşa că nu-mi e frică de faptul că va spune ceva foarte “ruşinos””, e de părere Oana Roman.
Ce răspunsuri vor da Isabela, Iuvenalia, Rebeca şi Alessia la întrebări precum “Ce secrete are bunica?”, “Ce nu îţi place la tati?” sau “Ce o enervează mai tare pe mami?”, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 8 martie, de la ora 20.00, în prima ediţie a noului sezon “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleşi.