Secretele rușinoase ale starurilor! Angelina se spală rar!

De: Mia Nicolescu / 10.02.2013, 11:00
V-ați fi închipuit vreodată că Angelina Jolie se spală o singură dată pe săptămână sau că elegantul George Clooney are prostul obicei să...

Noi îi vedem perfecți. Știm că sunt și ei oameni, dar dacă nici ei nu se poartă ca niște exemple demne de urmat, atunci de la cine să învețe ceilalți cum să se comporte elegant?

Revista americană „National Enquirer” a dezvăluit câteva lucruri rușinoase despre câteva dintre cele mai admirate celebrități de la Hollywood.

Cum va fi vremea în weekend. Află pe vremea.apropo.ro

CHRISTINA AGUILERA

Christina Aguilera

Slăbiciunea pentru alcool nu a fost chiar un fapt pe care Christina Aguilera (32) l-a ținut bine ascuns, însă una dintre anagajtele artistei mărturisesc că aceasta exagerează de cele mai multe ori. „De când se trezește până se culcă, nu bea apă, ci doar șampanie Dom Perignon, perfect răcită. Dacă la vreo ședință foto sau la vreo filmare nu are șampania la dispoziție, face un scandal monstru”, a povestit femeia.

GEORGE CLOONEY

George Clooney

George Clooney (51) va rămâne întotdeauna întipărit în imaginile oamenilor ca fiind acel bărbat elegant și cu mult bun simț, la care toate femeile visează. În realitate lucrurile stau puțin diferit. Departe de imaginea pe care o afișează pe covorul roșu, actorul se pare că este… de neam prost. „O părea el gentleman la televizor, dar acasă, unde știe că nu-l filmează nimeni, se poartă ca un porc. Râgâie și trage pârțuri întruna, nu-l interesează că mai suntem și noi, angajații, pe lângă el”, a povestit o fostă menajeră.

LINDSAY LOHAN

Lindsay Lohan

La Lindsay Lohan deja nu ne mai surprinde cu nimic. Actrița este cunoscută ca fiind fata cea rea a Hollywood-ului și asta datorită veșnicelor problemele cu legea.

Furt, alcool, droguri și sex. Cam astea sunt ingredientele vieții de vedetă de care se bucură Lindsay. Ei bine, secretul dezvăluit de o menajeră este acela că roșcata are în dormitor un cufăr plin cu jucării sexuale: „La un moment dat a pierdut cheia d ela cufăr. Era disperată că nu mai are cu ce să se „joace” și m-a pus să chem un lăcătuș”.

ANGELINA JOLIE

Angelina Jolie

Să fie oare secretul frumuseții de care profită din plin Angelinei Jolie (37), nespălatul? Dacă plecăm urechea la ce susține una dintre femeile care fac curățenie în casa actriței, irezistibila Angelina este o… nespălată. „Uneori poartă aceleași haine mai multe zile la rând, face baie sau duș doar o dată pe săptămână și nu se spală pe dinți decât înainte de culcare. În plus, bea și fumează mult, iar nenorocirea e că scrumează pe jos”.

BRITNEY SPEARS

Britney Spears

„Niciodată nu adună după ea. Ajunge acasă, se dezbracă pe unde apucă și acolo lasă hainele. La fel face cu mâncarea. Comandă hamburgeri și alte porcării de la fastfood, iar resturile și ambalajele unsuroase le aruncă pe jos”, a răbufnit una dintre menajerele lui Britney Spears (31). Dar nu pentru asta se plătește o femeie care face curat în casă?

MARIAH CAREY

Mariah Carey

Înainte să îl cunoască pe cel care i-a devenit soț, celebra cântăreață Mariah Carey (43) avea mari probleme cu alcoolul. O fostă angajată a povestit că diva era mai mult beată decât trează și că s-a întâmplat să o găsească de multe ori prăbușită în baie, după ce consumase prea mult alcool.