Secretele unei antreprenoare de succes

De: Gabriela Voicu / 29.10.2013, 11:35
Secretele unei antreprenoare de succes
Revista The ONE organizează în parteneriat cu Garanti Bank seria de evenimente Have lunch with The ONE - Antreprenoare de succes, întâlniri gazduite de Andreea Esca, director editoarial al revistei.

Revista The ONE organizează în parteneriat cu Garanti Bank seria de evenimente Have lunch with The ONE – Antreprenoare de succes, întâlniri gazduite de Andreea Esca, director editoarial al revistei.

Have lunch with The ONE – Antreprenoare de success oferă cititoarelor revistei șansa unui dialog deschis cu personalități ale mediului de afaceri care le vor inspira în construirea unui business de succes.

Evenimentul din București a fost primul dintr-o serie de 5 întâlniri cu cititoarele The ONE pasionate de business. Urmează orașele Iași, Cluj, Constanța și Timișoara.

În spațiul relaxant marca La Cantine de Nicolai, cititoarele The ONE din București s-au intalnit cu Malvina Cervenschi, deținătoarea brandului Malvensky Charms și Anca Motca, Director General Adjunct Garanti Bank.

Malvina Cervenschi le-a împărtășit participantelor la evenimentul din București, povestea ei de succes, dificultățile prin care a trecut, dar și satisfacțiile zilnice.

Malvina a renunțat la cariera în televiziune pentru a se dedica business-ului cu bijuterii. Malvenski, proiectul ei de suflet a avansat de la brățările cu inimioare, îngerași sau simboluri ale infinitului la linii întregi de coliere, cercei sau inele, la o colecție specială de bijuterii cu diamante și, cea mai recent adăugire la portofoliul său creativ, la eșarfe inspirate de tradițiile românești.

Statisticile arată că în România sunt peste 200.000 de femei antreprenor, ceea ce reprezintă 30% dintre acționarii și asociații firmelor autohtone. Sunt femei cu experiență, care au putere, câștigă bine și se bucură de respectul celor din jur. Antreprenoarele din România sunt un segment aparte și tot mai bine conturat dintr-o lume care, în mod tradițional, a fost creată și condusă de bărbați.

Citeste mai multe despre evenimentele Have lunch with The ONE – Antreprenoare de succes