Secretul amoros a ieşit la iveală! Prezentator de la noi: „Nu ştiu dacă o să mă însor cu un bărbat sau o femeie!”

De: Cristiana Trifu / 18.04.2018, 13:57
Secretul amoros a ieşit la iveală! Prezentator de la noi:
A recunoscut că se simte atras, în egală măsură, de bărbaţi şi de femei, afirmând că lumea trebuie să ştie cine este el cu adevărat şi să-l aprecieze pentru cine este de fapt.

Dragoş Bucurenci, fostul prezentator al emisiunii ” Supravieţuitorul”, le-a povestit apropiaţilor că nu are de gând să rămână toată viaţa singur şi că, la un moment dat, va accepta pe cineva în viaţa lui. 

„Ţin minte că îmi doream, copil fiind, să mă fac om mare mai repede. Cea mai mare plăcere a mea era să stau pe lângă părinţii mei. Îmi plăcea să ascult discuţiile oamenilor mari. Cred că aveam un grad de înţelegere mai avansat în comparaţie cu alţi copii de vârsta mea. Când eram mic, îmi era frică de natură: de păienjeni, şopârle etc. (…) În liceu tânjeam după nişte fete. Prima dragoste a fost cu o fată la 18 ani şi ea a fost cea care a făcut primul pas.

Îmi plăceau fetele diafane, aflate într-o oarecare suferinţă, puţin neajutorate, care să se lase salvate. Bisexualitatea este o stare naturală. Cred că, de fapt, toţi oamenii sunt într-o măsură mai mare sau mai mică bisexuali. Nu ştiu dacă o să mă însor cu un bărbat sau o femeie, iar dacă aş vrea să mă însor cu o femeie, aş refuza să o fac într-o ţară în care doi bărbaţi nu pot să beneficieze nici măcar de parteneriatul civil, deci cred că aş refuza să o fac”, i-a mărturisit Bucurenci la Europa Fm