Secretul ascuns de Enrique Iglesias și Anna Kournikova după 13 ani de relație

De: Mia Nicolescu / 20.04.2014, 14:00
Secretul ascuns de Enrique Iglesias și Anna Kournikova după 13 ani de relație
Despre relația de lungă durată dintre Enrique Iglesias și Anna Kournikova s-au scris vrute și nevrute. Nimeni nu cunoaște motivul pentru care cei doi nu s-au căsătorit până în prezent, dar care să fi fost motivul pentru care tenismena nu și-a cunoscut socrul în tot acest timp?

În urmă cu câteva săptămâni, celebrul interpret Julio Iglesias recunoștea pentru ziarul „The Mirror” că nu a avut niciodată ocazia să o cunoască pe iubita fiului său, chiar dacă cei doi formează un cuplu de 16 ani.

„Trebuie să recunosc că încă nu am cunoscut-o pe Anna. Într-adevăr, soția și copiii mei au întâlnit-o, însă eu nu am cunoscut-o până în ziua de azi”, a declarat Julio.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova

Enrique Iglesias a confirmat declarația tatălui său în cel mai recent interviu acordat revistei americane Billboard, susținând că timpul este vinovat de această situație. 

„Ultimii 14,15 ani din viața mea au zburat fără să îmi dau seama. Ă‚sta este singurul adevăr. Nu există niciun motiv ascuns. Nu este vina lui și nici a mea”, a mărturisit Enrique.