Secretul cutremurător a ieşit la iveală! De ce a murit, de fapt, celebra actriţă Natalie Wood

De: Nicoleta Nicolae / 03.03.2016, 09:34

Secretul cutremurător a ieşit la iveală! De ce a murit, de fapt, celebra actriţă Natalie Wood
Moartea ei a fost învăluită în mister mai bine de trei decenii, însă acum se poate odihni în pace.

Robin Butillo, un expert în decoraţiuni interioare din Pennsylvania, a dezvăluit că actorul Christopher Walken (71 de ani) a mărturisit că s-a cuplat cu actorul Robert Wagner, astăzi în vârstă de 84 de ani, chiar înainte că Natalie Wood să moară.

Actriţa i-a prins în pat în timp ce se aflau toţi trei pe iaht înaintea tragediei care s-a petrecut la 29 noiembrie 1981. Oficial, Natalie a murit în acea noapte, la numai 43 de ani, căzând de pe iaht în largul insulei Santa Cătălina.

Frumoasa Natalie fost găsită moartă la câţiva kilometri de vas în cămaşă de noapte şi şosete. S-a declarat că înecul a fost accidental, deşi pe trupul actriţei s-au descoperit numeroase contuzii, conform Naţional Enquire.

În urmă cu trei ani, căpitanul vasului, Dennis Davern, a recunoscut că între Wood şi Wagner a existat o dispută înainte ca ea să cadă în apă. De asemenea, acesta a spus că soţul a făcut presiuni asupra lui să nu o caute imediat. Ancheta s-a redeschis, dar în 2013 a fost din nou închisă, cazul fiind calificat drept “înecare cu factori necunoscuţi”.