Secretul din spatele jafului parizian prin care a trecut Kim Kardashian West

De: Cătălina Matei / 03.03.2017, 10:37
Secretul din spatele jafului parizian prin care a trecut Kim Kardashian West
Premiera celui de-al treisprezecelea sezon al reality-show-ului de succes Keeping Up with the Kardashians se mută pe data de 19 martie, la ora 21:00 şi duce telespectatorii în culisele titlurilor din ziare şi ale ştirilor care domină posturile de specialitate. În acest sezon, familia Kardashian întâmpină un nou membru, are parte de noi începturi şi îşi testează rezistenţa în faţa provocărilor.

Khloé începe o nouă relaţie şi se gândeşte să îşi repare relaţia dificilă cu Caitlyn, care a fost o parte importantă din viaţa ei de peste 20 de ani încoace. După luni bune în care nu au comunicat, Khloe vrea să îşi rezolve problemele, pentru a se înţelege mai bine.

În paralel, Rob se pregăteşte pentru cel mai important rol de până acum şi îşi dă seama că, pentru a fi cel mai bun tată pentru fetiţa lui, trebuie să cultive o legătură mai apropiată cu familia sa, chiar dacă asta înseamnă asumarea propriilor acţiuni.

După jaful şocant prin care a trecut Kim la Paris, familia face front comun, pentru a o sprijini, dovedind că poate persevera şi depăşi chiar şi cele mai traumatizante circumstanţe.

Keeping Up with the Kardashians este produsă de Ryan Seacrest Productions şi Bunim/Murray Productions. Ryan Seacrest este producător executiv din partea Ryan Seacrest Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins şi Farnaz Farjam-Chazan sunt producători executivi din partea Bunim/Murray. Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West şi Khloé Kardashian sunt şi ele producătoare executive.

Urmăriţi, aşadar, sezonul 13 al seriei de succes Keeping Up with the Kardashians numai la E!, începând de duminică, 19 martie, de la ora 21:00. Episoadele vor fi difuzate săptămânal. Duminică, 12 martie, de la ora 8:00, E! va difuza un maraton al episoadelor precedente din Keeping Up with the Kardashians.