Secretul Doiniţei Oancea: “Nici mamei nu i-am spus niciodată”

De: Cristiana Trifu / 20.02.2018, 15:49
Secretul Doiniţei Oancea: “Nici mamei nu i-am spus niciodată
De-a lungul timpului a fost implicată în numeroase proiecte actoriceşti, însă de fiecare dată a preferat să păstreze misterul şi să nu dezvăluie prea mult despre personajul său. Chiar dacă în preajma sa au existat mereu curioşi, Doiniţa Oancea, pe care fanii o pot urmări miercurea la Antena 1 în “Fructul oprit”, a ales să-i lase pe cei dragi să descopere mai multe despre evoluţia rolului ei pe parcursul vizionării producţiei la tv.

“Prietenii apropiaţi, dar şi cei de pe facebook, m-au întrebat ce se va întâmpla mai departe cu personajul meu, Tanţa, din >. Toţi sunt curioşi să afle mai multe, dar sunt obişnuită să nu dau din casă, ca să le creez suspansul şi atunci le spun tuturor să se uite la episod odată cu mine.”, povesteşte Doiniţa, care poate fi urmărită, mâine, de la ora 21.15, în cel de-al şaselea episod al serialului produs şi regizat de Ruxandra Ion, difuzat la Antena 1.

Îndrăgita actriţă nu a făcut nici o excepţie. “Nici mamei nu i-am spus niciodată cum evoluează personajul meu. Am lăsat-o să aibă surprize, iar la un moment dat, a avut o surpriză foarte mare, când într-unul din serialele în care am jucat mi se întâmpla ceva groaznic. Am ajuns acasă, după difuzarea episodului, şi am găsit-o pe mama plângând. Ţin totul secret!”, a mai spus ea.

În “Fructul oprit”, Doiniţa joacă rolul unei menajere. “Tănţica este cu totul altceva, în primul rând, şi îmi place! Îmi place postura asta de fată de casă, umilă aşa, pe care nu am avut-o niciodată, şi căreia trebuie să-i dau tot timpul ceva.  Este şi bărfitoare puţin, este şi foarte curioasă. Nu este o persoană rea, aş zice că este puţin băgăcioasă unde nu-i fierbe oala. Îmi place Tăţinca, este chiar draguţă!”, a mărturisit vedeta.
Telespectatorii pot urmări continuarea producţiei “Fructul oprit”, mâine, de la ora 21.15, iar începând cu săptămâna viitoare, Antena 1 va difuza serialul în fiecare miercuri, de la ora 20.00.