Secretul fabulos al acestui model care apare în primul pictorial pentru Elle

De: Gabriela Voicu / 20.12.2013, 13:30
Secretul fabulos al acestui model care apare în primul pictorial pentru Elle
Jenna Talackova este campioana neîncoronată a concursului de frumusețe Miss Universe Canada de anul trecut, primind șansa de a apărea în primul pictorial în revista Elle.

Jenna Talackova a fost foarte aproape să devină Miss Universe Canada anul trecut, dar a pierdut din cauză că a recunoscut că este transsexual. A rămas, totuși, campioana neîncoronată a concursului de frumusețe, primind șansa de a apărea în primul pictorial în revista Elle.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Jenna Talackova

Regina frumuseții a declanșat un adevărat scandal când a fost descalificată de la Miss Universe, dar a reușit să determine organizația să schimbe regulamentul pentru a permite și persoanelor transsexuale să participe.

La un după ce i-a fost permis să reintre în concurs, Jenna Talackova (25 de ani) a mai marcat o victorie, fiind desemnată protagonista unui pictorial de modă al ediției canadiene Elle.

Tânăra blondă a devenit activistă care luptă pentru drepturile transsexualilor și care reușește treptat să intre în lumea modei ca model profesionist. Potrivit Huffington Post, există zvonuri potrivit cărora Jenna Talackova ar urmă să fie implicată și într-o campanie de imagine pentru Louis Vuitton. Dacă zvonul se va adeveri, Jenna ar putea lansa o premieră în industria modei.

Alt model celebru care arata ca o femeie, desi s-a nascut barbat, este Andrej PejiÇ.

 

Andrej PejiÇ

Citeste mai mult: adev.ro/mo0sei