Secretul lui Gigi Becali! Cine este de fapt soţia lui? Îi stă alături de 34 de ani – FOTO

Apropo.ro / 22.05.2018, 09:01
Secretul lui Gigi Becali! Cine este de fapt soţia lui? Îi stă alături de 34 de ani - FOTO
Gigi Becali este un familist convins. Latifundiarul din Pipera se poate mândri cu o familie iubitoare.

Becali s-a căsătorit cu Luminiţa în 1994, însă femeia îi este alături de 34 de ani. Cei doi au împreună trei fete, iar Luminiţa s-a ocupat personal de educaţia acestora.

Fiica lui Gigi Becali, bombă sexy la 19 ani! Şi-a schimbat look-ul şi arată senzaţional! – FOTO

Puţini sunt cei care ştiu că Luminiţa este de fapt verişoară de gradul trei cu soţul său, astfel de legături fiind destul de frecvente la machidoni. „Bunicii noştrii au stat în aceeaşi casă, suntem rude de gradul trei, dar asta contează mai puţin”, a declarat Gigi Becali la o emisiune tv. Luminiţa îl ştie pe Becali de când ea avea 14 ani, iar el 26 de ani, şi de atunci familiile lor au pus la cale căsătoria dintre ei.

Ofertă inedită pentru faimosul bodyguard al lui GIGI BECALI, Cătălin Zmărăndescu!

Nevasta latifundiarului din Pipera apare rar în public, dar când o face impresionează pe toată lumea. Aşa s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, când paparazzii spynews.ro au surprins-o pe străzile din Capitală. Luminiţa Becali a mers la un control medical împreună cu o prietenă.

Nevasta lui Becali nu obişnuieşte să facă declaraţii în faţa camerelor de filmat. În schimb, femeia apare braţul soţului la fiecare eveniment monden.